transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-09-2007

Pariuri pentru Magazinul Online al Anului

Pariuri pentru Magazinul Online al Anului

Pe 28 septembrie, la ora 19.00, la Club Aro, va avea loc cea de a doua editie a Galei Premiilor in eCommerce. Pe langa premiile oferite bancilor, furnizorilor de solutii e-commerce si jurnalistilor, va fi desemnat cel mai bun magazin online. In competitie s-au inscris 25 de magazine virtuale, unul dintre acestea urmand a fi desemnat Magazinul Anului, pe baza deciziilor luate de un juriu specializat.

Incepand cu data de 17 septembrie si pana pe 27 septembrie 2007 la ora 14.00, pe site-ul http://link2ec.ro/index.php?id=53, participanti cu varsta de peste 14 ani vor putea sa parieze pe magazinul pe care-l considera castigator. Pentru cei care au ghicit magazinul castigator, va avea loc o tragere la sorti ce presupune ca premiu un laptop Acer Aspire 5920, in valoare de 1.150 EUR + TVA, oferit de Twister.

 

Cei care vor accesa site-ul trebuie sa citeasca criteriile de departajare de care va tine cont juriul, sa-si faca o idee despre sansele de castig ale site-urilor participante, sa completeze datele personale solicitate in formular (e-mail, nume si prenume, Cod Numeric Personal si numar de telefon) -pentru a putea fi contactati in cazul in care sunt desemnati castigatori- si votul magazinului.

 

In seara Galei, reprezentantii Twister vor desemna, prin tragere la sorti, un singur castigator din cei care au pariat pe magazinul care va fi desemnat Magazinul Anului. Acesta va fi anuntat telefonic si prin e-mail cum va intra in posesia premiului, iar numele lui va fi facut public pe 1 octombrie 2007.

 

Gala Premiilor in eCommerce se afla la cea de a doua editie si beneficiaza de sprijinul First Data ca partener principal si de sustinerea ASIROM, Club ARO, DotCommerce si Twister.

 

Prima editie s-a desfasurat pe 8 iunie 2006 si a reunit 140 de reprezentanti ai industriei: organizatii internationale emitente de carduri (Visa si MasterCard), banci (BCR, BRD, Raiffeisen Bank, Alpha Bank, Banca Ion Tiriac), reprezentanti MCTI, RomCard, DotCommerce, reprezentanti a 35 de magazine virtuale inscrise in concurs si presa de specialitate.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar