transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-09-2014

Asociatia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri (ABSL) din Romania comunica prin McCann PR

Asociatia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri (ABSL) din Romania comunica prin McCann PR
 Alte stiri la aceasta categorie

McCann PR coordonează, începând din septembrie, activitătile de comunicare ale Asociatiei Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri (ABSL), cea mai importantă organizatie care reprezintă sectorul de servicii de afaceri din România. ABSL reuneste cele mai mari companii de profil din domeniile Shared Services Center (SSC), Business Process Outsourcing (BPO), Outsourcing IT (ITO) si cercetare si dezvoltare (R&D).

“McCann PR ne-a convins prin creativitate si prin complexitatea abordării strategice, oferind consistentă si unicitate planurillor noastre de comunicare”, a declarat Alexander Weigl, presedintele ABSL România.

Parteneriatul dintre ABSL România si McCann PR vizează dezvoltarea si implementarea de proiecte care vor aduce în prim plan importanta industriei serviciilor pentru afaceri în România si contributia pe care aceasta o are în economie.

“Asociatia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România este o voce puternică în economie, unul dintre cei mai mari angajatori de fortă de muncă tânără si specializată si un sustinător activ pentru expansiunea industriei serviciilor pentru afaceri. Suntem încântati si nerăbdători să punem bazele acestui parteneriat de încredere si să contribuim, prin expertiza noastră în comunicare strategică, la consolidarea acestui sector economic important”, a declarat Imola Zoltan, Managing Partner McCann PR.

Asociatia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL) este cea mai importantă organizatie care reprezintă sectorul de servicii de afaceri din România. ABSL reuneste cele mai mari companii de profil din domeniile Shared Services Center (SSC), Business Process Outsourcing (BPO), Outsourcing IT (ITO) si cercetare si dezvoltare (R&D).

Mebrii principali sunt Genpact, HP, Microsoft, Office Depot, Wipro, WNS, Luxoft, Stefanini, TELUS International Europa si Wipro, companii care oferă o gamă largă de servicii financiare, logistică, administrativ, IT si suport pentru clienti.McCann PR este una dintre cele mai importante agentii de PR din România, considerând cifra de afaceri, parteneriatele de lungă durată cu clientii săi si notorietatea proiectelor derulate. McCann PR este afiliată retelei internationale Weber Shandwick si face parte din grupul McCann România.

Cu o experienta de 10 ani pe piata si cu o echipă formată din peste 30 consultanti, McCann PR oferă servicii integrate de comunicare, incluzând corporate & brand communication, media relations, digital & social media relations, crises management, reputation management, public affairs, community relations, internal communication.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar