transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 24-03-2023 4.525 lei 4.9214 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-05-2013

Banca Transilvania - profit net de 84,40 milioane lei in trimestrul 1, 2013

Banca Transilvania - profit net de 84,40 milioane lei in trimestrul 1, 2013

Profitul operaţional al Băncii Transilvania este de 176,09 milioane lei la 31.03.2013, menţinandu-se la acelaşi nivel cu rezultatele trimestrului IV 2012. Profitul brut la sfârşitul primului trimestru este de 100,39  milioane lei, faţă de 108,51 milioane lei, la 31.03.2012, perioada în care rezultatele financiare au cumulat efectele pozitive ale trecerii de la situaţii financiare conforme cu Standardele Româneşti de Contabilitate la situaţii financiare IFRS. Profitul net înregistrat la sfârşitul trimestrului I a ajuns la 84,40 milioane lei, în scădere uşoară faţă de aceeaşi perioadă din anul precedent, când a fost de 91,82 milioane lei.

Veniturile operaţionale ale Băncii Transilvania totalizează 356,79 milioane lei, în ciuda mişcărilor adverse ale cursului de schimb valutar şi contextul economic influenţat de criză.

Controlul atent al cheltuielilor operaţionale BT a avut ca rezultat o scadere de 4% a acestora, la 180,71 milioane lei, faţă de 187,46  milioane lei, înregistrate în primul trimestru al anului trecut.
Cheltuielile nete cu provizioanele pentru active, alte datorii şi angajamente de creditare au fost de 75,70 milioane lei, comparativ cu 83,88 milioane  lei, cât a fost valoarea înregistrată în aceeaşi perioadă a anului precedent. In cadrul acestora,  cheltuielile nete cu provizioanele din activitatea de creditare au fost de 78,16 milioane lei, comparativ cu 81,75 milioane lei, la finalul lunii martie 2012.Interesul pentru menţinerea raportului cost / venit  la un nivel acceptabil a continuat, acesta fiind de 50,65%, la 31 martie 2013.

Activele bilanţiere ale Băncii Transilvania sunt, la sfârşitul lunii martie 2013, de 30.178,08  milioane lei, cu  2% mai mari faţă de 31.12.2012. Creşterea a fost determinată în special de investiţiile în active disponibile pentru vânzare, care s-au majorat cu 8% la 31.03.2013, ajungând la 7.067,26 milioane lei.

“Rezultatele BT pe primul trimestru sunt conforme cu aşteptările noastre, fiind obţinute într-un mediu economic care continuă să fie marcat de volatilitate pe plan local şi european. Suntem concentraţi pe optimizarea modelului nostru de business, iar obiectivele noastre pe anul în curs au în vedere creşterea veniturilor şi a eficienţei, precum şi creşterea valorii şi cotei noastre de piaţă” - declară Horia Ciorcilă, Preşedintele Consiliului de Administraţie BT.

Portofoliul de credite al Băncii Transilvania este unul stabil, preponderent în lei, iar soldul total - incluzand creanţele aferente - este de 17.653 milioane lei. 64,33% din creditele BT sunt acordate companiilor, iar 35,67%, persoanelor fizice.

Creditele neperformante, cu restanţe mai mari de 90 de zile, reprezintă 11,92% din totalul portofoliului de credite al băncii. 

Soldul provizioanelor din activitatea de creditare asigură un grad adecvat de acoperire cu provizioane a creditelor neperformante, de 108,34%. In sume absolute, soldul provizioanelor a crescut de la 2.111 milioane lei, la sfârşitul anului 2012, la 2.216 milioane lei, la 31 martie 2013.

In ceea ce priveşte totalul resurselor atrase de la clienţii Băncii Transilvania, acestea au crescut cu 3% faţă de sfârşitul anului, soldul fiind  23.982 milioane lei. Şi în 2013, BT a încurajat economisirea, prin dobânzi care asigură obţinerea unor randamente real pozitive de către clienţi.

Banca Transilvania are o lichiditate foarte bună, raportul credite/depozite menţinându-se subunitar, la valoarea de 0,72. Solvabilitatea BT este, în continuare, la un nivel confortabil, de 12,20% - cu profitul inclus, respectiv de 11,75% - fără profit inclus.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Kamila
Noo non mi e8 piaciuta molto!!.. Ne come la cttaana e nemmeno come l'hanno trasformata.. resta sempre quella originale la migliore..!! Magari se la cantava Selena oppure Carly veniva diversa!!
Janine
Hi,Joined both pages in FB under my name, Esther Ng. Love the ring mainly for its words of eoearumgencnt and reminder. A reminder to love and to hope, to dream and to live, and lastly, to have faith and peace ; all very important in this world we live in where people wear masks and facades, where people are looking for love and are despairing of their circumstances.It may just be a ring but wearing such a ring, serves as a gentle reminder and not only that, it's fashionable and makes a statement in a bold, dramatic sense.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar