transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 29-03-2024 4.6085 lei 4.973 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-07-2015

Euroclinic, primul spital privat din Bucuresti, a aniversat zece ani de activitate

Euroclinic, primul spital privat din Bucuresti, a aniversat zece ani de activitate

Euroclinic, prima unitate medicală privată din Bucuresti, care de cinci ani face parte din Reteaua de Sănătate Regina Maria, a sărbătorit un deceniu de activitate, iar aniversarea a fost, de fapt, o aniversare a oamenilor extraordinari care fac lucruri extraordinare. Încă de la deschidere, strategia spitalului s-a bazat pe calitatea actului medical si satisfactia pacientului, spitalul Euroclinic putând concura, în prezent, cu orice clinică de top din străinătate. Spitalul este specializat în chirurgia minim-invazivă video-asistată, fiind echipat cu aparatură si tehnologii de ultimă generatie, si are un corp medical de elită care gestionează printre cele mai complexe cazuri.

Oamenii extraordinari din spatele medicilor extraordinari

„10 ani de Euroclinic este, de fapt, o aniversare a oamenilor extraordinari care fac lucruri extraordinare. Marcăm această sărbătoare împărtăsind si altor profesionisti ce înseamnă munca noastră de zi cu zi. Dincolo de excelenta medicală, pe care o confirmă performantele noastre, ne-am propus să scoatem la lumină fata umană a medicilor nostri si povestile lor extraordinare, dincolo de bisturiu. Pentru că munca unui medic înseamnă si multă empatie si respect fată de pacient”, a declarat Fady Chreih, directorul general al Retelei de Sănătate Regina Maria.   

„Actul medical are o latură emotională pentru fiecare dintre noi, oamenii. Nu te operezi în fiecare zi, uneori, niciodată.

Iar doctorii, dincolo de specialisti foarte buni în bucătica lor, sunt si ei oameni, oameni extraordinari. Noi, în spitalul Euroclinic, nu ne adresăm unei categorii speciale de pacienti, de elită, si nici nu ne dorim acest lucru. Reusim să construim o relatie de încredere cu oamenii care ne trec pragul si căutăm să vedem solutia medicală si prin prisma povestilor personale. Doctorii acestui spital sunt foarte căutati si sunt alesi cu mare chibzuintă de pacienti, iar asta ne responsabilizează în fata lor. Prin expertiza si maturitatea noastră în meserie, prin ceea ce stim să facem cel mai bine, reusim să avem un grad foarte mic de complicatii post-operatorii, care oferă siguranta unei proceduri chirurgicale bine făcute”, a declarat Dr. Rubin Munteanu, Directorul Medical al Spitalului Euroclinic.

Spitalul Euroclinic, dotat si construit la standarde europene, s-a deschis în iunie 2005, fiind primul spital privat din Bucuresti, iar în anul 2010, spitalul a fost preluat de Reteaua de Sănătate Regina Maria. De-a lungul timpului, medicii Spitalului Euroclinic au realizat nenumărate premiere si performante medicale. Printre acestea se numără:

Spitalul în care interventiile sunt efectuate minim-invaziv, având beneficii majore pentru pacient: spitalizare redusă, recuperare rapidă, durere minimă;

Patologia femeii este adresată prin intermediul chirurgiei oncologice combinate cu chirurgia plastică, uroginecologie si tehnici de tratament conservator al cancerului de col uterin, cu păstrarea potentialului reproductiv;

Primul spital privat din România unde se face implant de menisc artificial Actifit;

Primul spital privat in care s-a efectuat proteza personalizată de genunchi;

Pacientii cu afectiuni ortopedice si reumatologice, precum si sportivii de performantă pot beneficia de tehnici inovatoare: artroscopii minim-invazive si interventii de reconstructie si protezare la nivelul articulatiilor;

Specializare în interventii de microneurochirurgie minim invazivă spinală;

Medicii Euroclinic realizează întreaga gamă de interventii bariatrice, atât de primă intentie, cât si revizii de proceduri pentru slăbit;

Echipa medicală practică întreaga gamă de interventii chirurgicale laparoscopice, inclusiv operatii moderne: chirurgia prin incizie unică pe cale ombilicală, procedura pentru prolaps si hemoroizi sau cura herniilor prin procedeu extraperitoneal;

Pacientii Spitalului Euroclinic pot beneficia de servicii medicale decontate de casa de asigurări (CASMB) - spitalizare continuă, pentru afectiuni medicale care necesită interventii chirurgicale, si de spitalizare de zi, pentru afectiuni non-chirurgicale, chirurgicale si genito-mamare si tratament oncologic. Serviciile medicale din spital pot fi accesate si contra cost sau cu asigurare medicală, inclusiv prin asigurare internatională. 

Premierele si performante medicale Euroclinic

Medicii Spitalului Euroclinic se confruntă în fiecare zi cu cazuri emotionante, care nu de putine ori îi determină să le rezolve si pro-bono. Trecem în revistă câteva dintre cazurile care au impresionat atât prin poveste, cât si prin complexitatea actului medical:

1. Operatia care a salvat două vieti: o tânără de 29 de ani însărcinată, operată de cancer de col uterin. Pe 30 ianuarie 2015, a avut loc o operatie unică în România: Prof. Univ. Dr. Petre Brătilă, unul dintre cei mai experimentati medici ginecologi din tară, a operat pro bono cu succes o tânără de 29 de ani, care a aflat că are cancer de col uterin chiar după ce a rămas însărcinată. Operatia a salvat astfel două vieti: atât pe cea a mamei, care suferea de cancer, cât si pe cea a copilului nenăscut pe care îsi dorea atât de mult să îl aducă pe lume. Desi rar, un astfel de caz, cum a fost cel al pacientei în cauză, în care o femeie însărcinată este diagnosticată cu o formă invazivă de cancer de col uterin, reprezintă o situatie extrem de complexă si provocatoare, atât pentru mamă, cât si pentru ginecolog, riscurile fiind foarte mari.

2. Mamă a doi copii, de 36 de ani, operată cu succes de cancer la sân cu reconstructie mamara imediata si operatie de simetrizare la celalalt san. La scurt timp după ce a încetat să o mai alăpteze pe fiica ei, Ramona, 36 de ani, a simtit un nodul la unul din sâni. Desi nu i-a acordat atentie la început, punându-l pe seama opririi alăptării, nodul nu a dispărut, iar ecografia a arătat că acesta arăta anormal. În final, s-a sovedit a fi cancer mamar, nu foarte avansat, din fericire. Din păcate, acesta era prezent înmai multe regiuni ale sânului, ceea ce impunea extirparea în totalitate a acestuia (mastectomie). Prof. Dr. Alexandru Blidaru a efectuat mastectomie, urmată de reconstructia sânului, în cadrul aceleiasi interventii. Pentru că operatia de reconstructie a fost atât de reusită, la un an după operatie, Ramona a decis să îsi facă augumentare si la celălalat sân.

3. Proteză de umăr la un pacient în vârstă de 78 de ani, după o operatie nereusită la un spital de stat. Anul acesta, sef de Lucrări Dr. Vlad Predescu, medic primar ortopedie-traumtologie, a salvat bratul unui pacient în vârstă de 78 de ani cu o fractură cominutivă (osteoporoză avansată) printr-o artroplastie de umăr. Pacientul a fost initial tratat în alt spital cu ajutorul unui implant metalic care a avut ca scop fixarea fragmentelor osoase. Fixarea se degradase, iar pacientul avea dureri foarte mari. Pacientul a fost operat cu succes, anul acesta, în Spitalul Euroclinic de către Sef de Lucrari Dr. Vlad Predescu, care a înlocuit capul humeral cu o proteză anatomică.

4. Reconstructie totală de genunchi realizată pro bono. În octombrie, anul trecut, în cadrul Spitalului Euroclinic a fost realizată o artroplastie totală de genunchi la o pacientă diagnosticată cu osteoartrită de genunchi, în stadiu avansat. Pacienta, în vârstă de 74 de ani, risca să nu mai poată merge dacă nu ar fi fost operată în timp util. În momentul în care a ajuns la Dr. Vlad Predescu , pacienta astepta de peste un an proteza, iar starea sa era vizibil alterată. Interventia a durat 3 ore si a fost efectuată pro bono decâtre echipa condusă de Dr. Vlad Predescu, cu aparatură de ultimă generatie. Costurile interventiei au fost suportate de spital, iar proteza a fost decontată de CNAS.

5. Pacient de 98 de ani, operat de artroplastie a soldului.  În toamna anului 2011, cel mai în vârstă pacient tratat într-un spital privat (98 de ani) a ales Spitalul Euroclinic pentru o operatie de artroplastie. Pacientul este un fost medic irakian, căruia echipa de gardă de la Spitalul Euroclinic  i-a pus diagnosticul de fractură de col femural cu deplasare. Solutia într-un astfel de caz a fost înlocuirea articulatiei soldului cu o proteză. Pacientul a fost operat cu succes si a urmat un tratament de recuperare medicală. 

6. sansa de a trăi fără durere. „De 36 de ani, o îngrijim pe fiica noastră ca pe un copil.” Asa începe povestea emotionantă spusă de mama Elenei, o pacientă în vârstă de 45 de ani, cu severe sechele neurologice. Chiar si acum, după ani de recuperare, se deplasează greu, vorbeste cu dificultate si are vederea neclară. Iar de patru ani, suferă de dureri de spate, care au devenit din ce în ce mai greu de suportat. Îi este foarte greu să stea în picioare, chiar si atunci când face lucruri obisnuite, cum ar fi spălatul pe dinti. Dupa ce alti medici au refuzat s-o opereze din cauza stării fragile de sănătate, medicii neurochirurgi Dr. Mihai Adrian Cristescu si Dr. Dumitru Baltateanu au operat-o cu succes printr-o metodă modernă, minim-invaziva. Elena nu mai are dureri si chiar s-a putut da jos din pat a doua zi dupa operatie. Interventia a fost efectuată pro bono si reprezintă o continuare a programului de operatii în scop umanitar efectuate de către echipa de neurochirurgi coordonată de Dr. Cristescu.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar