transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-08-2007

Contractul de gestionare a fondurilor europene destinate agriculturii - aproape de semnare

Contractul de gestionare a fondurilor europene destinate agriculturii - aproape de semnare

Contractul privind gestionarea fondurilor europene destinate agriculturii ar putea fi semnat pana la mijlocul lunii septembrie daca Ministerul Agriculturii va primi un raspuns favorabil la contestatia depusa de Raiffeisen Bank, a declarat pentru Rompres Daniel Serbanescu, membru in Comisia de Evaluare a Ofertelor din Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).

 

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) va trimite in perioada urmatoare un raspuns la contestatia depusa de Raiffeisen Bank, iar in cazul in care va fi unul favorabil pentru MADR, contractul cu BCR - banca selectata de Ministerul Agriculturii - va putea fi semnat in termen de 15 zile dupa primirea raspunsului.

 

La inceputul lunii iunie, un numar de patru banci, respectiv Raiffeisen Bank, Banca Carpatica, BCR si Banc Post, au depus ofertele pentru licitatia privind selectia unei banci care va gestiona fondurile europene. Ulterior licitatia a fost suspendata intrucat, dupa deschiderea ofertelor, Ministerul Agriculturii a aflat de o contestatie depusa de BRD, care a fost respinsa de CNSC in data de 31 iulie.

 

Dupa transmiterea rezultatului licitatiei tuturor bancilor, prin care BCR era anuntata castigatoarea licitatiei, Raiffeisen a depus contestatie pe acelasi motiv ca si in cazul primei contestatii depuse de BRD si anume cerinta obligatorie legata de standardele de calitate, care a fost indeplinita doar de BCR, Banca Carpatica si Bancpost.

 

Reprezentantii Raiffeisen au declarat recent ca au contestat pe de o parte descalificarea ofertei, dar si faptul ca oferta BCR nu a indeplinit partea tehnica din caietul de licitatie. Oficialul Ministerului Agriculturii a mai adaugat ca nu exista nici un motiv de ingrijorare in ceea ce priveste fondurile europene din cauza intarzierii finalizarii licitatei de selectie a depozitarului fondurilor.

 

MADR trebuie sa comunice Comisiei Europene contul in care vor fi trimisi banii care vor veni din cele doua fonduri - Fondul European de Garantare Agricola (FEGA) si Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR). Cele doua fonduri ale Uniunii Europene, FEGA si FEADR, sunt destinate finantarii sectorului agricol si pentru dezvoltare rurala.

 

Sumele care vor veni in acest an prin cele doua fonduri se ridica la aproape 560 de milioane Euro, din care 250 de milioane Euro din FEGA, iar restul pentru dezvoltare rurala. Cei 560 de milioane Euro reprezinta circa 4% din totalul sumelor care vor fi alocate de UE domeniului agriculturii din Romania, in perioada 2007 - 2013, de aproximativ 13 miliarde Euro.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar