transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-08-2010

Linie de credit BERD acordata Millennium Bank Romania pentru creditarea economiei

Linie de credit BERD acordata Millennium Bank Romania pentru creditarea economiei

BERD creste disponibilitatea finantarii economiei reale din Romania printr-o linie de credit in valoare de 20 milioane EUR, acordata Millennium Bank pentru finantarea intreprinderilor mici si mijlocii (IMM). Fondurile vor fi folosite pentru finantarea proiectelor de investitii pe termen mediu si acordarea de credite pe termen scurt - inclusiv credite pentru capital de lucru reutilizabil şi facilitati de tip descoperit de cont.

Millennium Bank Romania, parte a Millennium bcp, cel mai important grup financiar privat din Portugalia, este o banca universala ce ofera o gama larga de servicii persoanelor fizice si companiilor. De la lansarea sa in 2007, ca operatiune greenfield, Millennium Bank Romania a cunoscut o dezvoltare sustinuta extinzandu-si reteaua la 74 de unitati in intreaga tara.

Imprumutul BERD, acordat in cadrul Facilitatii de Finantare UE/BERD pentru IMM-uri, va sustine creditarea sectorului intreprinderilor mici si mijlocii din Romania, intr-o perioada in care accesul la finantare este limitat. Linia de credit va fi completata cu grant-uri UE, incluzand fonduri destinate asistentei tehnice pentru implementarea facilitatii si atragerea unui numar cat mai mare de IMM-uri.

“Aceasta tranzactie va oferi o finantare suplimentara firmelor mici si mijlocii din Romania, sustinand dezvoltarea lor intr-un moment in care accesul la finantare ramane limitat. Linia de credit acordata de BERD va creste competitia in sectorul bancar si va incuraja activitatea de creditare”, a afirmat Jean-Marc Peterschmitt, Directorul BERD pentru Institutii Financiare.

“Acordul cu BERD are o importanta strategica pentru Millennium Bank Romania.

Aceasta facilitate reprezinta o sursa suplimentara de finantare pe care o vom pune la dispozitia clientilor nostri si confirma angajamentul nostru de a sprijini dezvoltarea creditarii IMM-urilor din Romania”, a declarat Jose Toscano, directorul general al Millennium Bank Romania.

Aceasta este prima tranzactie dintre BERD si Millennium Bank Romania, in contextul mai larg al colaborării dintre BERD si Millennium bcp, grupul portughez din care face parte Millennium Bank Romania.

*Facilitatea de Finantare UE/BERD pentru IMM-uri este un program comun dezvoltat de catre Comisia Europeana si BERD, care sustine dezvoltarea intreprinzatorilor prin facilitarea accesului la finantare. Pana in prezent, in cadrul acestei facilitati, BERD a oferit finantari in valoare totala de 1.209,2 milioane EUR, sustinute de grant-uri puse la dispozitie de catre Comisia Europeana prin Programul Phare in valoare de 180,75 milioane EUR. Programul Phare este principalul canal de cooperare financiara si tehnica pentru tarile care acced la UE.

 

De la inceputul activitatii sale in Romania, BERD a investit peste 4,7 miliarde EUR in peste 270 de proiecte, ceea ce a atras investitii suplimentare in valoare de 8,3 miliarde EUR.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar