transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-03-2024 4.5892 lei 4.971 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-08-2007

Puterea de cumparare a romanilor este inca scazuta, la nivel european

Puterea de cumparare a romanilor este inca scazuta, la nivel european

Ritmul de crestere a Produsului Intern Brut (PIB) pe cap de locuitor in Romania este unul dintre cele mai ridicate din Uniunea Europeana, insa puterea de cumparare reprezinta sub 40 la suta din media inregistrata in UE27, conform statisticilor Eurostat, informeaza Rompres, citata de ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Conform Biroului de Statistica European, România a inregistrat, in 2006, un ritm de crestere a PIB pe cap de locuitor de 6,25 la suta, situându-se pe locul 6 dupa Letonia (12,5 procente), Estonia (11,6 la suta), Slovacia (9,7 la suta), Lituania (7,41 la suta) si Polonia (7,14 la suta). In acelasi timp, România si Bulgaria, aveau un PIB pe cap de locuitor de 38 la suta, respectiv, 37 la suta fata de media inregistrata in UE27.

Cele 27 de state membre ale Uniunii Europene inregistreaza in continuare o diferenta semnificativa la capitolul Produs Intern Brut (PIB) pe cap de locuitor, care variaza intre 37 si 280 la suta fata de media inregistrata la nivelul UE. Cel mai scazut ritm de crestere a veniturilor pe cap de locuitor a fost inregistrat in Portugalia (sub unu la suta), Italia (1,8 la suta) si Cipru (1,52 la suta).

In 2006, Luxembourg inregistra ce mai ridicat PIB pe cap de locuitor, de aproape doua ori si jumatate (280 la suta) mai mare fata de media din UE27, urmat de Irlanda (cu un PIB pe cap de locuitor de 144 procente fata de media din UE 27), Olanda (131 de procente), Austria (129 de procente) si Danemarca (127 de procente).

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Doru
Bine v-am gasit, Articolul e util, dar frustrant: nu da nicio suma, nici macar media UE27. Asa incat e mai degraba o jumatate de articol, cu utilitatea la jumatate, implicit. Altfel, hm, spor la treaba!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar