transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-08-2007

Sase noi state membre ale UE doresc sa detina cote mai mari de emisii de CO2

Sase noi state membre ale UE doresc sa detina cote mai mari de emisii de CO2

Sase noi state membre ale Uniunii Europene au initiat o actiune la Curtea Europeana de Justitie pentru a incerca sa obtina o decizie care le-ar permite sa emita mai mult dioxid de carbon, releva cotidianul britanic The Independent, citat de Rompres si ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Polonia, Ungaria, Republica Ceha, Slovacia, Estonia si Letonia sustin ca limitarea emisiilor de CO2 le-ar afecta perspectivele de crestere economica si le-ar reduce eforturile de a recupera diferenta care le desparte de economiile vest-europene dezvoltate. Schema de negociere a cotelor de emisii de CO2 prevede obligatiile Uniunii Europene in conformitate cu Protocolul de la Kyoto si permite vânzarea si cumpararea cotelor de emisii de CO2 neutilizate.

Totusi, premierul Letoniei, Aigars Kalvitis, a precizat ca tara sa ar trebui sa aiba dreptul la o cota anuala de 6,25 milioane de tone de emisii de CO2 in perioada 2008 - 2012, ceea ce reprezinta dublul nivelului propus de UE. Expertii apreciaza ca, in cazul in care cele sase state vor avea câstig de cauza, piata emisiilor de CO2 se va dezechilibra grav.

La rândul sau, Comisia Europeana nu pare ingrijorata de viitoarea decizie a CEJ. "Suntem increzatori ca decizia noastra va fi confirmata si prin hotarârea Curtii de Justitie. Pretul actual reflecta faptul ca am creat o piata a emisiilor de CO2 eficienta si ca luam masurile necesare pentru limitarea fenomenului schimbarilor climatice", a spus Barbara Helfferich, purtator de cuvânt al executivului comunitar.

In luna martie, liderii statelor membre ale UE au convenit asupra reducerii, pâna in 2020, cu 20 la suta a emisiilor de CO2 in comparatie cu nivelul din 1990, iar in acest scop s-au angajat ca in urmatorii 12 ani o cincime din energia produsa la nivel mondial sa provina din surse regenerabile.

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar