transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-03-2009

Sistemul Knowledge Management - cheia succesului unei investitii cu finantare UE

Sistemul Knowledge Management - cheia succesului unei investitii cu finantare UE Avand in vedere succesul repurtat cu ocazia editiei I a Incubatorului de Proiecte si Afaceri Europene (6 februarie 2009), accesat de peste 40 de firme, agentii si instititutii publice ori ONG, la cererea unor participanti din tara sau care sunt constransi ori motivati sa participe fie doar la Modulul introductiv al Incubatorului(ed.II) – Knowledge Fundamentals din ziua de 19 martie, fie la Modulul al II-lea, anume cel legat de identificarea si obtinerea co-finantarii si initierii in vederea punerii bazelor unei Knowledge Organization in cadrul propriei firme/institutii - din ziua de 20 martie -, exista posibilitatea speciala a inscrierii in acest regim, completata, in plus, ca bonus de o runda de consiliere personalizata gratuita.

Pentru aceste categorii de participantii, va fi eliberat un Certificat de Absolvire de tip Cursuri de tip "Knowledge Fundamentals", sub egida Knowledge Management Institute – Agentia Knomacons-Romania, reprezentant pentru Europa de Est al International Knowledge Management Institute – H.Q. in Washington D.C. (www.kminstitute.org), in co-tutela cu Eurolink-House of Europe, Membra a Retelei Internationale a Caselor si Academiilor Europene si al IENetwork.

Valoarea redusa a contributiei banesti este de doar 485 lei/participant. Este necesar doar sa mentionati odata cu transmiterea fisei de inscriere a solicitarii exprese in acest sens cu optiunea pentru modulul ales. Pentru cei care utilizeaza sau vor utiliza acest certificat in vederea demonstrarii competentelor / abilitatilor in domeniul managementului de proiect, cheltuielile respective de training vor putea fi deduse / rambursate ulterior in cazul accesarii unui program cu finantare UE, in baza adeverintei pe care – la cerere – organizatorii o pot elibera.

Aceasta reuniune face parte dintr-un proiect nonguvernamental si nonprofit mai amplu - Atelierul Inter-Activ de Idei, Proiecte si Investitii Inovative -, sprijinit de urmatorii Parteneri Media: NewsChannel.
ro; Grupul "Tribuna Economica" (revistele "Euroconsultanta" si "Economie si Administratie Locala"); ClubAfaceri.ro; GhiseulBancar.ro, Finantare.ro; www.SMARTfinancial.ro; www.SMARTbank.ro; Comunicatii Mobile; PRWave.ro; ComunicateMedia.ro; StiriEvenimente.ro; Early Warning Support al Platformei "EU-RO Clearing Funds".

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar