transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

service frigidere reparatii

Curierat rapid Bucuresti

Tigara Electronica Smokemania

ponturi pariuri sportive

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-11-2010

Electroputere Parc Craiova - Auchan si K&S pregatesc un centru comercial in Craiova

Electroputere Parc Craiova - Auchan si K&S pregatesc un centru comercial in Craiova
 Alte stiri la aceasta categorie
Acordul incheiat intre Auchan si K&S Developments prevede achizitia unei suprafete de 12 hectare din terenul detinut de Electroputere S.A Craiova si constructia centrului comercial ce se va deschide in semestrul II din 2011, se mentioneaza intr-un material transmis catre www.SMARTfinancial.ro.

Proiectul Electroputere Parc, cu o investitie de aproximativ 90 milioane de euro, este unic prin amplasarea sa la intrarea in orasul Craiova, prin istorie si arhitectura, prin demersul de remodelare a unei foste uzine intr-un centrul comercial modern, prin dimensiunile sale, avand o suprafata construita de 6,3 hectare si prin prezenta unor companii renumite precum Auchan, Leroy Merlin, Decathlon, Kiabi, Norauto si altele.

„Electroputere Parc isi propune sa devina centrul comercial de referinta pentru orasul Craiova si pentru regiunea de sud a Romaniei. Proiectul se inscrie perfect in viziunea de dezvoltare Auchan, aceea de a fi prezent in marile centre comerciale din toate orasele importante din tara. Prin prezenta, in premiera in Romania in aceeasi locatie, a tuturor brandurilor partenere Auchan - Leroy Merlin, Decathlon, Kiabi, Norauto - craiovenii vor beneficia de diversitate, modernitate si cele mai mici preturi in toate domeniile de retail”, a spus Patrick Espasa, director general Auchan Romania.

K&S Developments, in cooperare cu autoritatile locale din Craiova, va transforma fosta locatie industriala intr-o destinatie moderna de shopping si va crea peste 1500 de locuri de munca.

Controlata intregral de companii detinute de Kris Carton si Steven Van Den Bossche, K&S Developments are deja o mare experienta in dezvoltarea de centre comerciale in Romania. In calitate de managing partners ai Belrom Retail Estate, ei au dezvoltat Sibiu Shopping City, European Retail Park Targu Mures, ERP Braila, ERP Focsani, Hello Shopping Bacau, ERP Severin.
O serie de alte proiecte comerciale sunt in pregatire in mai multe orase din Romania.

„Multumita modalitatii de cooperare cu Grupul Auchan si tinand cont de dimensiunea proiectului si de specificul locatiei - transformarea unei foste uzine - suntem convinsi ca aceasta dezvoltare unica si avangardista va crea o experienta de shopping remarcabila in toata regiunea Craiovei si in sudul Romaniei”, a declarat Steven Van Den Bossche, managing partner K&S Developments.

„Electroputere S A, prin aceasta tranzactie, are in vedere achitarea datoriilor fiscale istorice datand din perioada anterioara privatizarii. Vanzarea celor 12 hectare din totalul de 62 de hectare existente in platforma Electroputere nu afecteaza activitatea industriala a companiei, fiind parte a procesului de consolidare si restructurare initiat in urma cu 2 ani. Compania se va concentra pe productia de transformatoare de putere, motoare electrice, locomotive si aparataj electric, acestea fiind activitatile noastre industriale de baza. Plata datoriilor fiscale restante va contribui la consolidarea pozitiei noastre pe piata interna si ne va permite sa participam la proiectele derulate prin sistemul de achizitii publice. In urma achitarii datoriilor fiscale restante si a penalizarilor aferente Electroputere isi va imbunatati semnificativ situatia financiara si va putea continua programul de dezvoltare al productiei industriale extinzand prezenta noastra pe pietele externe”, a explicat Adrian Gabriel Dumitriu, director general Electroputere SA.

Localizat pe unul dintre cele mai importante bulevarde ale orasului Craiova, Electroputere Parc beneficiaza de o foarte buna accesibilitate cu masina si este deservit de reteaua de transport in comun.

Principalele ancore ale centrului comercial sunt Auchan – care construieste aici un hipermarket de 11.000 mp, Decathlon – cel mai apreciat magazin de sport din Romania, cu un magazin de 3.500 mp, Kiabi – retailer de imbracaminte de mari dimensiuni, 1.800 mp, Leroy Merlin – bricolaj si amenajari, 10.000 mp si Norauto – specialist in echipamente si service auto, 1.100 mp. Pe langa acestea, proiectul mai cuprinde si o galerie comerciala cu peste 100 magazine si restaurante.

Suprafata totala construita este de 6.3 hectare iar centrul comercial ofera 2.000 de locuri de parcare. Cu o suprafata de vanzare efectiva de 11.000 de mp, Auchan Craiova se inscrie in categoria celor mai mari hipermarketuri din Romania, oferind clientilor sai confort la cumparaturi prin aleile spatioase si numarul foarte mare de case de marcat. Gama de produse este de 50.000, dintre care 60 % alimentare şi 40% nealimentare, acoperind toate nevoile de consum.

Ca in toate magazinele Auchan, produsele proaspete cu servire au un loc privilegiat în magazin si multe sunt produse in laboratoarele proprii de Brutărie, Patiserie, Gastro sau Carmangerie ale magazinului, garantie a calitatii şi prospeţimii zilnice.

Auchan România îşi va continua planul de dezvoltare, cu obiectivul de a fi prezent în toate oraşele mari din ţară şi de a oferi clienţilor săi o gamă largă de produse de calitate şi preţuri mici în permanenţă..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Cherry
Yeah I heard about Evil kicking it. Very tough news I heard he was 69 years old. It seems we are all getting older and not any younger. I miss chatting with you man maybe you can use your yahoo id again soon I am not much of a phone person or I would call more. A lot happening here I want to share it with you. I love you bro take ca083#e2&r;
Adela
As dori sa stiu incepand de cand sepo depune CV-uri pentru obtinerea unui job si totodata posturile pentru care se poate aplica.Multumesc!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar