transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-06-2024 4.6576 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-05-2010

Redd`s , o bere cu personalitate - Too Tasy For Men

Redd`s , o bere cu personalitate - Too Tasy For Men Berea Redd`s continua sa isi delimiteze teritoriul specific pe piata berii, cu o noua campanie semnata Draftfcb: Redd`s - Too tasty for men!

Too tasty for men este un „taste-imonial” al femeilor intr-o lume a berii dominate de barbati, traduce esenta unui gust pe care doar femeile il pot aprecia cu adevarat: singurul care le permite sa se exprime natural, fara constrangeri, pe teritoriul, nou cucerit, al berii. Este ambitia Redd’s de a defini un nou comportament feminin in ceea ce priveste consumul de bere si, nu in ultimul rand, este asumarea unei stari de fapt: Redd’s are un gust poate prea aromat pentru a fi pe placul barbatilor.

Platforma “Too Tasty For Men” va include mai multe proiecte speciale de PR, care se vor desfasura pe teritorii indragite de femei: shopping, baruri & cluburi, film, muzica, literatura. Redd’s va sponsoriza o colectie de literatura, va pregati o serie de surprize in centrele comerciale, va fi prezent online cu mai multe concursuri si premii “tasty”, special pentru femei. Spotul TV “Too Tasty For Men”, realizat in Polonia si adaptat in Romania de Draftfcb Bucharest, va asigura prezenta campaniei pe ATL.

Prin actiunile pe care le integreaza, campania constituie, de asemenea, un pas inainte in definirea “comunitatii Redd’s”, a femeilor cu bun gust, cu personalitate, indraznete si creative, care iubesc si cauta noul, experientele altfel.

Redd’s este prima bere din Romania care a definit un spatiu feminin in teritoriul, masculin prin excelenta, al berii. Inspirata din stilul si preferintele feminine, Redd’s este in primul rand berea femeilor, singura care le satisface atat setea, cat si gusturile, cu o personalitate si un look care le reprezinta.

Echipa Draftfcb care semneaza platforma “Too Tasty For Men” este formata din: Andreea Paun – Senior Copywriter, Wanda Hutira – Art Director, Dragos Radulescu – Creative Director, Catalina Balan – Account Manager si Ana-Maria Oila – Account Director.Din partea Redd’s au participat: Anca Severin – Brand Manager si Renaud Thiers - Group Brand Manager Worth more brands.

Ursus Breweries, parte a grupului SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din România. Compania are sediul central în Bucuresti si detine 4 fabrici de bere în Cluj-Napoca, Timisoara, Buzau si Brasov, având peste 1.700 de angajati. Marcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timişoreana, Peroni Nastro Azzurro, Pilsner Urquell, Redd’s, Miller, Stejar, Ciucas si Azuga.

SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participatii în societati producatoare de bere sau acorduri de distributie pe 6 continente. Marcile Grupului includ beri premium internationale, cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell, precum si o gama exceptionala de marci locale cu pozitii de lider, precum Aguila, Castle, Miller Lite, Snow si Tyskie. În afara SUA, SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care îmbuteliaza produse Coca-Cola..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar