transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-02-2009

Bucuresti - 22 de locatii pentru livrare la domiciliu - un proiect al Pizzeriei Bella Italia

Bucuresti - 22 de locatii pentru livrare la domiciliu - un proiect al Pizzeriei Bella Italia

Franciza "Pizzeria Bella Italia" a fost prezenta la cea de a-V-a editie a Targului International ROFrancize, organizat in perioada 20 - 22 februarie, in cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO.

Numarul persoanelor care au vizitat standul Bella Italia si interesul acestora pentru dezvoltarea unei afaceri in regim de franciza a fost unul peste asteptari. Franciza "Pizzeria Bella Italia" a lansat in premiera la RoFrancize 2009, proiectul "Bucuresti - 22 de locatii pentru livrare la domiciliu".

 

Pentru deschiderea unor centre de succes s-a stabilit o serie de criterii: suprafata 30 mp, amplasarea la strada principala, in zone cu trafic pietonal intens, vitrina de minimum 4 m, afacerea sa fie operata de o familie care sa se implice in activitatile zilnice, aria deservita sa fie redusa pentru timpi de livrare de maximum 30 minute de la lansarea comenzii.

Majoritatea vizitatorilor la standul Bella Italia s-a aratat interesata de lansarea unei afaceri cu un grad redus de risc, cu nivel ridicat al lichiditatii si pentru care sa beneficieze de un pachet consistent de servicii. Aceste criterii sunt justificate de contextul economic si financiar actual. Francizorul ofera sprijin continuu pentru principalele activitati: evaluarea locatiei, intocmirea planului de afaceri, formarea si dezvoltarea resurselor umane in cadrul "Campusului Bella Italia" , marketing, promovarea vanzarilor, gestiunea stocurilor.

In perioada urmatoare, specialisti din cadrul francizei vor evalua candidaturile de intrare in franciza lansate pe perioada targului si se vor intocmi studii de fezabilitate pentru locatii potentiale din Bucuresti, Brasov, Targu Jiu, Craiova, Zalau, Roman, Tulcea, Constanta. In urma analizei profitabilitatii estimate pentru aceste locatii se va lua decizia de semnare de contracte de franciza.

 

Politica de acceptare a candidaturilor va fi una caracterizata prin prudenta. Franciza "Pizzeria Bella Italia" si-a propus pentru anul 2009 dechiderea unui restaurant clasic "Bella Italia" si a unei locatii pentru livrare la domiciliu in Bucuresti.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar