transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-02-2009

Franciza 3D cinema - in cautare de parteneri in Brasov, Sinaia, Constanta

Franciza 3D cinema - in cautare de parteneri in Brasov, Sinaia, Constanta Compania Vireal ce detine marca "3d-experience" si realizeaza cinematografe 3D "low cost" a deschis un proiect pilot la Craiova, in decembrie 2008 si se dezvolta in sistem franciza.

Cu o investitie de numai 39.500 EUR ( TVA inclus ) comparativ cu alte solutii similare care incep de la 150.000 EUR si un timp de implementare de numai 1 luna, onceputul 3D-experience Cinema este accesibil, atractiv si relativ usor de implementat in orice locatie cu o suprafata de 50-150 m2. Pana la 15 martie, francizorul ofera franciza "3d-experience" cu o reducere de 24% din investitia globala de 39.500 euro, conceptia, proiectarea, configurarea si implementarea fiind realizate gratuit.

"Vizam vanzarea in franciza in statiunile turistice (montane), parcurile de distractii, centrele expozitionale pentru filme documentare si orase cu peste 100.000-150.000 de locuitori. In prezent, suntem in discutii cu 3 posibili parteneri din Sibiu, Ploiesti si Mangalia", a precizat dl. Emil Ionescu, director franciza.


Franciza "3d-experience" ofera potentialilor investitori interesati: furnizarea echipamentelor pentru implementare; proiectarea si configurarea cinema-ului 3d; furnizarea licentelor pentru difuzarea filmelor 3d; conversia filmelor in formatul necesar redarii; titrarea filmelor in limba romana; furnizarea consumabilelor necesare; know-how pentru implementare, functionare si exploatare; asigurarea mentenantei.

Transferul de know-how privind proiectarea, implementarea si exploatarea ‘3d-experience’ se realizeza in timp scurt, 1-3 zile si poate fi realizat cu usurinta. Asta pentru ca 3d-experience a fost conceput astfel incat sa poata fi operabil fara cunostiinte speciale in domeniu, sau care sa necesite perioade indelungate de training. Practic in 1-3 zile, orice poate intelege si poate fi pe deplin pregatit pentru derularea proiectului.

Trendul actual in cinematografia si televiziunea mondiala este trecerea la vizualizarea 3d. In urmatorii 10 ani Hollywood-ul anunta ca majoritatea filmelor produse vor avea si o varianta 3d. Trei ar fi avantajele investitiei in franciza: abordarea unui conceput nou, care de abia de acum incepe sa se dezvolte cu adevarat, obtinerea de profituri pentru grade de incarcare a cinema-ului intre 8% si 35% in functie de numarul de locuri (25-100) si activarea intr-un domeniu hi-tech.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Ovifok
Buna ziua! Sunt Ovidiu Foca, directorul Casei de Cultura din Radauti, judetul Suceava. Avand in vedere intentia primariei de a deschide la noi in oras un cinematograf 3d, va anexam informatiile despre trei dintre salile pe care le-am avea disponibile pentru amenajarea in scopul amintit mai sus. Astfel: Sala mare - lungime: 24 m, dispusa pe doua trepte, cu inclinatie spre partea din fata (cu scena in fata, inalta de 1,3m) - latime : 11m -inaltime : 7,5 - 8 m - scaune : 220 - nu este toaleta! Sala mare de spectacole -lungime: 20 m + scena, lunga de 8 m, cu inclinatie spre scena - latime : 12 m - inaltime : 8,5 - 9 m - scaune jos : 400 - scaune balcon: 78 - dispune de toaleta Sala mica - lungime: 14 m, dispusa paralel cu solul ( are o mica scena in fata, inalta de 60-70 cm) - latime : 4 m - inaltime : 3,7 m - scaune: 32 momentan (sunt mobile, prinse in calup de cate 4, cu posibilitate de reducere din ele sau de adaugare) - dispune de toaleta Va rugam sa ne trimiteti oferta dumneavoastra, eventual, daca sunteti dispusi spre un parteneriat. Daca se ajunge la un consens, la noi se doreste punerea in functiune a cinematografului inainte de sarbatorile de iarna, daca se poate. Cu stima, Ovidiu Foca tel. 0745/868930 0765444689 fax: 0230561735
barbu
Am o firma in Tulcea in domeniul proiectiei cinematografice inscrisa in Registrul cinematografiei.In prezent firma nu are activitate.As fi interesat de o colaborare in domeniul proiectiei 3D ca loc de desfasurare pe teritoriul judetului Tulcea in sistem mobil cinema cu prezentari la casele de cultura.Colaborarea sa fie reciproca adica,firma Vireal sa puna la dispozitie aparatura necesara iar firma Cinetur sa se ocupe cu implementarea proiectului 3D experience in orasul Tulcea si in judet prin gestiune proprie urmand ca firmei Vireal sa-i revina un anumit procent din incasari.Astept un raspuns.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar