transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-11-2008

Original Marines a deschis in 24 noiembrie prima franciza din Arad

Original Marines a deschis in 24 noiembrie prima franciza din Arad Original Marines produce si comercializeaza articole vestimentare casual sau sport pentru barbati, femei si copii, fiind un brand cu o mare raspandire pe intreg teritoriul Italiei: sunt peste 600 magazine, iar in strainatate sunt peste 80 de francize.

"In 24 noiembrie 2008 am deschids oficial magazinul franciza Original Marines Kids Store in centrul orasului Arad. Suprafata este de 60 mp, iar in magazin veti gasi articole de vestimentatie si accesorii pentru copii intre 0-16 ani. Va asteptam cu drag in strada Mihai Eminescu nr.11!", a declarat Valentina Stroescu, Master Francizat Original Marines pentru Romania.

In septembrie 2005, Original Marines a intrat pe piata din Romania. In prezent magazinul franciza pilot se afla in Bucuresti in strada Dacia, si inca 2 francize se afla
Tomis Mall si City Park, in Constanta. Dreptul de intrare in franciza este de 5000 euro, taxa se plateste o singura data dar include si taxa de publicitate. Un avantaj al francizei Original Marines este ca nu are taxe de redeventa.
Investitia globala intr-o franciza depinde de oras, de locatia unde se alege deschiderea magazinului.

In anul 1983, un grup de 5 intreprinzatori italieni din regiunea Campagna decid sa dezvolte o afacere in domeniul productiei sis a comercializarii de imbracaminte sport si casual la preturi extreme de competitive. S-a inceput cu productia si comercializarea de t-shirt-uri pentru "Marines" de unde a venit, mai tarziu si numele brand-ului. Original Marines cauta parteneri francizati in toate orasele Romaniei cat si un partener cu experienta in retail pentru dezvoltarea francizei in Bucuresti.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar