transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-02-2009

Original Marines cauta parteneri in sistem franciza in Brasov, Cluj, Timisoara si Bacau

Original Marines cauta parteneri in sistem franciza in Brasov, Cluj, Timisoara si Bacau Original Marines produce si comercializeaza articole vestimentare casual sau sport pentru barbati, femei si copii. In septembrie 2005, Original Marines a intrat pe piata din Romania. In prezent magazinul franciza pilot se afla in Bucuresti in strada Dacia, 2 francize se afla in mall Tomis si City Park, in Constanta si inca o franciza in Arad.

"Dreptul de intrare in franciza este de 5000 euro, taxa se plateste o singura data dar include si taxa de publicitate. Franciza Original Marines nu are taxe de redeventa. Un magazin in franciza Original Marines trebuie sa aibe o suprafata de minim 80 mp, iar locatiile cautate sunt atat in zone stradale cu trafic pietonal, dar si in centre comerciale. Cautam parteneri pentru a deschide magazine in sistem franciza in Brasov, Cluj, Timisoara, Bacau, dar si un partener cu experienta in retail pentru dezvoltarea francizei in Bucuresti", a declarat Dna Stroescu pentru www.observatorulfrancizei.ro.

Investitia globala intr-o franciza depinde de oras, de locatia unde se alege deschiderea magazinului. In anul 1983, un grup de 5 intreprinzatori italieni din regiunea Campagna decid sa dezvolte o afacere in domeniul productiei sis a comercializarii de imbracaminte sport si casual la preturi extreme de competitive.


S-a inceput cu productia si comercializarea de t-shirt-uri pentru "Marines" de unde a venit, mai tarziu si numele brand-ului. Dupa 10 ani de vanzari en-gros asociatii fondatori decid sa treaca si la vanzari en-detail. Astfel in 1993 apare primul magazin monobrand - Original Marines. Original Marines este un brand cu o mare raspandire pe intreg teritoriul Italiei: sunt peste 600 magazine, iar in strainatate sunt peste 80 de francize.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar