transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-03-2009

Safety Broker se extinde in franciza la nivel national

Safety Broker se extinde in franciza la nivel national Fondata in anul 2005 si avand deja 6 francize functionale in teritoriu, Safety Broker - Brokerage Asigurari continua expansiunea la nivel national in regim de franciza, cautand parteneri investitori: specialisti in domeniul financiar-bancar sau angajati, agenti colaboratori ai companiilor de asigurare si brokerage, angajati din domeniul bancar si leasing, agentii imobiliare sau de turism.

Devenind asistent broker, viitorul partener francizat beneficiaza de urmatoarele avantaje: autorizat CSA, portofoliu vast de siguratori, exclusivitate teritoriala.

Intr-un birou amenajat conform standardelor Safety Broker, viitorul partener francizat va negocia si asista incheierea de polite si contracte de asigurare in numele si contul Asiguratorului prin mandatul conferit de Francizor.

Comisionul aferent viitorului partener francizat difera, in raport de tipul politei de asigurare (RCA, CASCO, politele de asigurari cladiri, bunuri, raspunderi civile, medicale) si poate ajunge la pana la 85%, in functie de targeturile asumate.

Investitia totala initiala este de aprox. 5.000 EURO incluzand: amenajarea unui birou de lucru si taxa de intrare in reteaua de franciza care difera in raport de marimea demografica a orasului: pentru orasele cu o populatie mai mica de 100.000 de locuitori - 1.000 EURO, pentru orasele cu o populatie cuprinsa intre 100.000 - 200.000 de locuitori - 2.000 EURO, pentru orasele cu o populatie de peste 200.000 de locuitori - 3.000 EURO.

Pentru anul 2008, Safety Broker - Brokerage Asigurari a inregistrat un PBS de 11 milioane EUR.
In prezent detine un portofoliu vast de clienti asiguratori: Allianz Tiriac, Asirom, Unita, Generali, BCR Asigurari, ASITO Kapital, Ardaf, Asiban, Credit Europe Asigurari, Interamerican, OTP, FATA Asigurari, Astra, BT Asigurari, Delta Addendum, RAI, Carpatica, Euroins Romania, Clal Romania.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar