transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Emysoft.ro - creare site

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

magazin tigari electronice sibiu

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-01-2009

Wellness Bei Tiffany a deschis la Resita un salon in sistem franciza

Wellness Bei Tiffany a deschis la Resita un salon in sistem franciza In data de 21.12.2008, compania "Wellness Bei Tiffany" a inaugurat un nou salon in sistem franciza "Wellness Bei Tiffany", in orasul Resita. "Pe langa studioul pilot "Wellness Bei Tiffany" deschis la Timisoara in data de 03.05.2008, si-a deschis portile si cel de-al doilea studio "Wellness Bei Tiffany" in orasul Resita cu o investitie de aproximativ 50.000 euro, acesta avand exclusivitate in acest oras", a declarat Gabriela Perkosan, detinatorul licentei de Master Francizor pentru Romania.

Taxa de intrare in franciza este 11.900 Euro ( Incl.TVA) si redeventa presupune o taxa lunara de 4,5% din netul cifrei de afaceri. Investitia Globala intr-o franciza "Wellness Bei Tiffany" depinde de aparatele si conceptul ales de candidatul la franciza astfel: Conceptul siluetei: de la 20.000 - 35.000 Euro, Conceptul Anti-Aging (anti-imbatranire): de la 24.900 Euro, Conceptul ''Medical Wellness'': de la 30.
000 Euro sau Conceptul ''Active line'': de la 9.900 - 14.900 Euro.

"Candidatul la franciza trebuie sa aiba aptitudini de vanzator si spiritul unui antreprenor. Prin posibilitatile noastre de scolarizare si instruire este posibil accesul fara cunostinte anterioare si fara limite de varsta. Academia noastra ''Wellness bei Tiffany'' organizeaza permanent seminarii de formare si perfectionare. Dv. veti fi instruit inaintea deschiderii cabinetului dv. si, apoi,scolarizat continuu. Succesul nostru: In ultimii ani, au aparut peste 60 de cabinete permanente ''Wellness bei Tiffany'' in Germania, Austria, Franta, Elvetia, Italia, Suedia si Romania, dar multe firme folosesc aparatele noastre si know how-ul "Wellness bei Tiffany" sub nume propriu", conform informatiilor furnizate de Observatorul francizei.

"Franciza de la Resita este dotata cu un numar de 5 aparate care fac parte din modulul "Start Up". Cu ajutorul acestor aparate, care sunt atat pentru remodelarea corporala cat si pentru imbunatatirea si mentinerea sanatatii, se pot vedea rezultate remarcabile inca de la prima sedinta efectuata", a declarat Rohozneanu Ileana, francizatul "Wellness Bei Tiffany" Resita pentru Observatorul Francizei Romania.

Astfel, aparatul Vacu Trimmer activeaza circulatia cu pana la 400%, netezeste pielea, ajuta la eliminarea celulitei sub forma de coaja de portocala, tonifiaza pielea si musculatura si actioneaza asupra tesutului adipos, reducandu-i volumul. Un alt aparat - Rollenmassage, ajuta la eliminarea celulitei si scaderea in volum prin masajul cu role, care activeaza metabolismul celulelor adipoase din zonele problema.

Salonul are o singura angajata, Rohozneanu Ileana, care este si managerul "Wellness Bei Tiffany" - Resita. In anul 1998 s-a deschis primul studio Wellness in Ascheim - Munchen in Germania. La data de 15.03.1999 acelasi studio a obtinut numele de "Wellness Bei Tiffany" - GmbH si este declarat ca studio pilot.

A doua firma, "Wellness Bei Tiffany" - Marketing & Consulting GmbH, detine dreptul marcii "Wellness Bei Tiffany", protejand cuvantul si sigla - patentul pentru Germania si Europa.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar