transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

service frigidere reparatii

Curierat rapid Bucuresti

Tigara Electronica Smokemania

ponturi pariuri sportive

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-09-2009

Raiffeisen Bank - depozitul pentru pensionari si oferte promotionale pentru cardul de pensie

Raiffeisen Bank - depozitul pentru pensionari si oferte promotionale pentru cardul de pensie
 Alte stiri la aceasta categorie
Raiffeisen Bank lanseaza depozitul pentru pensionari, dar si campanii promotionale dedicate pensionarilor care isi primesc pensia pe un card Raiffeisen Bank. "Consideram ca trebuie sa-i incurajam pe cei care economisesc si care isi administreaza cu grija veniturile personale, iar pensionarii sunt un exemplu din acest punct de vedere: trebuie sa se descurce de la o luna la alta in cele mai multe cazuri cu bani putini, si de aceea sunt foarte atenti cum ii dramuiesc. Ca banca universala, vrem sa deservim cat mai bine fiecare segment in parte, si de aceea este normal sa venim cu produse bancare adaptate unor nevoi specifice", a declarat Razvan Munteanu, vicepresedinte pentru Retail Banking al Raiffeisen Bank.

Cardul de pensie este un card de debit atasat unui cont curent, pentru care nu sunt percepute comisioane la retragerea de numerar sau interogarea de sold la bancomatele Raiffeisen Bank. Deschiderea contului presupune suplimentar fata de un cont curent standard doar completarea unei cereri in orice agentie a bancii.

Depozitul pentru pensionari este un depozit pe 3 luni cu o dobanda cu 0,25% mai mare decat cea a depozitelor standard. Depozitul se reinnoieste automat la sfarsitul celor 3 luni, iar dobanda poate fi incasata sau capitalizata.

"Este un pachet de produse dedicate pensionarilor, cu caracteristici care sa raspunda nevoilor acestui segment: incasarea rapida a pensiei, costuri mai reduse si mai putine drumuri - la casa de pensii sau la banca, dar si pastrarea veniturilor in siguranta", a explicat Radu Topliceanu, directorul Ariei Clienti persoane fizice Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank deruleaza, pana la sfarsitul anului doua campanii promotionale adresate pensionarilor: "Castiga o pensie in plus pe viata" si "Castiga 10 lei pentru fiecare recomandare".


Prima promotie este o campanie cu premii acordate prin tragere la sorti: trei dintre pensionarii care isi incaseaza pentru prima data pensia intr-un cont Raiffeisen Bank pana pe 15 ianuarie 2010 vor primi o pensie in plus. Practic, ei vor primi in avans o pensie lunara (egala ca valoare cu pensia personala neta, dar nu mai mult de 2.000 RON net) pentru o perioada de 15 ani. De exemplu, in cazul in care unul dintre castigatori are o pensie lunara de 1.000 RON, pemiul acordat ar fi: 1.000 X 15 = 15.000 RON, suma neta. Tragerea la sorti pentru cele trei premii va avea loc pe 22 ianuarie 2010.

Cea de-a doua promotie se adreseaza pensionarilor care deja isi primesc pensia intr-un cont Raiffeisen Bank. Acestia primesc10 RON pentru fiecare alta persoana pe care o recomanda si care isi deschide un cont de pensie la Raiffeisen Bank..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar