transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 16-07-2024 4.555 lei 4.97 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-06-2008

Archibus Solution Center - demers de reducere a consumului de energie si de protectie a mediului in constructii

Archibus Solution Center - demers de reducere a consumului de energie si de protectie a mediului in constructii
 Alte stiri la aceasta categorie
Archibus Solution Center - Romania, membru fondator al Romania Green Building Council, sustine demersurile de reducere a consumului de energie si de protectie a mediului în constructii.

În data de 22 mai 2008 a avut loc prima întâlnire a membrilor asociatiei, în cadrul careia au fost prezentate misiunea, valorile si obiectivele Romania Green Building Council (RoGBC).

În calitate de membru fondator al Romania Green Building Council, Archibus Solution Center - Romania sustine misiunea organizatiei de a promova o transformare a industriei de constructii si a domeniilor conexe, înspre crearea unui domeniu mai responsabil din punct de vedere al protectiei mediului si al consumului de energie.

Aceasta prima întâlnire a membrilor fondatori actuali si potentiali a avut ca scop prezentarea obiectivelor organizatiei în România si va fi urmata de o prezentare similara la Cluj în data de 11 iunie.

Pentru a atrage atentia asupra necesitatii responsabilizarii companiilor în domeniul constructiilor si a se prezenta potentialilor membri si parteneri, Romania Green Building Council va participa de asemenea la "Anuala de Arhitectura Bucuresti" în data de 12 iunie precum si la o conferinta si expozitie internationale organizate la Stuttgart, Germania în perioada 17 - 19 iunie 2008, acestea din urma fiind organizate de World Green Building Council, European Green Building Council Network si German Green Builiding Council.

În cadrul Romania Green Building Council, Archibus Solution Center - Romania este unul dintre membrii fondatori alaturi de alte nume relevante de pe piata precum ProLogis, Cascade Group /Euro Tower, WSP Group, Somfy si Bovis Lend Lease

Archibus, Inc. este lider mondial în domeniul solutiilor si serviciilor de Managementul Infrastructurii si Facilities Management. Sistemul este folosit de 4 milioane de utilizatori din întreaga lume, optimizând administrarea a mai mult de 5 milioane de proprietati si economisind pentru companiile care îl folosesc peste 100 miliarde $ anual.

Archibus este disponibil în peste 100 de tari, fiind sustinut de o retea de peste 1600 de profesionisti în managementul infrastructurii iar si în România este prezent prin intermediul reprezentantei oficiale a producatorului American la Bucuresti - Archibus Solution Centers - Romania, înfiintata în 2007.


Printre clientii internationali ai Archibus se numara nume precum: ABN AMRO Bank, American Express, Google, GlaxoSmithKline, Hewlett-Packard, NASA, Procter & Gamble, Philip Morris International, Societe Generale si multi altii.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Aline
crede-ma..se intampla si eu sunt rekocrita si prietenul meu este rocker evident la scoala toti sa iau de el pt ka e boy si are parul lung unii fraieri din clasa ii spun gay..si-au luat nenumarate batai dar nu se invata minte akm sunt(em) intr-a 8-a deci mai departe Dumnezeu cu mila ce se va intampla totusi..nu kred ka merita asa ceva normal ca profii nu fac nimic nici nu ne asculta cand vorbim cu ei e oribil add love.ice_lemon daca vrei sa vorbim
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar