transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 20-06-2019 0 lei 0 lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inseo.RO - dezvoltare web

Curierat rapid Bucuresti

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

ponturi pariuri sportive

Generator curent

BaniiNostri.ro

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 12-11-2007

Program de reciclare a deseurilor din aluminiu

Program de reciclare a deseurilor din aluminiu
 Alte stiri la aceasta categorie

Asociatia Europeana a Aluminiului in cooperare cu AMEP-Pack (membra a grupului Can Pack) cu suportul Ministerului Mediului si Dezvoltarii Durabile deruleaza actiuni de colectare si reciclare a deseurilor din aluminiu, relateaza Magazinul Progresiv, citata de www.SMARTfinancial.ro.

Prima activitate de colectare si una dintre cele mai importante a fost initiata in Bucuresti in cooperare cu hypermarketul REAL. Astfel, incepand cu 10 noiembrie, consumatorii romani pot duce dozele de aluminiu folosite la hypermarketul REAL, fiind informati totodata prin intermediul unui spot asupra avantajelor colectarii si reciclarii dozelor de aluminiu si asupra posibilitatilor de participare la acest program.

EAA si AMEP au in vedere si cooperarea cu URBAN, una dintre cele mai mari companii ce ofera servicii de salubritate, care va incepe in curand colectarea dozele de aluminiu si alte ambalaje din metal in unul dintre cele mai aglomerate sectoare din Bucuresti. Locuitorii sectorului 6 au deja disponibile sisteme distincte pentru colectarea deseurilor apartinand asociatiei EKOROM.

Initiative similare celei din Romania exista si in Polonia si Ungaria, rata reciclarilor dozelor de aluminiu in Polonia ajungand anul trecut la un procent de 65%.

Beneficiind de suportul Ministerului Mediului si Dezvoltarii Durabile, EAA si AMEP considera ca programul de colectare si reciclare a dozelor de aluminiu va avea acelasi succes si in Romania. Sub sloganul "de trei ori castigator", cele doua organizatii subliniaza faptul ca acest program ajuta la protejarea mediului, contribuind totodata la recuperarea unei importante resurse (operatiunea de reciclare economiseste 95% din energia necesara obtinerii aluminiului din materiile prime).

Dozele de aluminiu sunt printre cele mai colectate si reciclate ambalaje de bauturi din Europa si chiar din lume.

In 2005 EAA a raportat o rata de reciclare de 52 % pentru Europa Largita. Impreuna cu activitatile de colectare neoficiale, in prezent 2 din 3 doze de aluminiu sunt colectate si reciclate.

 

Articol bazat pe un material furnizat de revista Magazinul Progresiv.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
MARIUS
unde pot vinde doze de aluminiu in craiova?
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar