transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 28-09-2011

MyClicknet de la Romtelecom - noul serviciu gratuit pentru clientii Clicknet Romtelecom

MyClicknet de la Romtelecom - noul serviciu gratuit pentru clientii Clicknet Romtelecom
 Alte stiri la aceasta categorie
Începând cu 28 septembrie 2011, clienţii de internet ai Romtelecom pot alege să beneficieze de noul serviciu gratuit MyClicknet.


Acesta este furnizat cu ajutorul unei tehnologii inovative ce recomandă automat utilizatorilor Clicknet Romtelecom mai multe ştiri, noutăţi, videoclipuri şi alte informaţii online din aria lor de interes.


Atunci când navighează pe web, clientul care a optat pentru activarea serviciului MyClicknet va beneficia de informaţii din zona sa de interes. Acestea vor fi oferite utilizatorilor în pagina web personalizată în funcţie de interesele şi preocupările sale (la adresa myclicknet.romtelecom.ro) sau prin intermediul unor spaţii dedicate din paginile web ale partenerilor, care vor fi adăugate în săptămânile următoare.


“Clienţii Romtelecom care aleg să utilizeze MyClicknet vor petrece mai puţin timp căutând informaţii şi se vor bucura mai mult şi mai repede de ceea ce îi interesează cu adevărat: conţinut relevant şi oferte care corespund preocupărilor lor online. De exemplu, un client MyClicknet pasionat de fotografie va avea la îndemână oferte de aparate foto şi informaţii utile din acest domeniu. Avem încredere că MyClicknet le va arăta clienţilor noştri o nouă faţă a internetului, personalizată pentru nevoile lor, oferindu-le o experienţă superioară de navigare web,” a spus Alina Petri, Director Divizia E-business şi Publicitate Romtelecom.


Clienţii pot opta pentru activarea serviciului dacă dau curs invitaţiei explicite de conectare care apare în timpul navigării pe web.
MyClicknet poate fi activat sau dezactivat oricând doreşte utilizatorul (la adresa myclicknet.romtelecom.ro).


Noul serviciu este încă o iniţiativă a Romtelecom menită să îmbogăţească experienţa online a clienţilor săi, prin noi servicii.


MyClicknet se alătură serviciilor lansate cu succes în anii trecuţi: un e-shop pentru servicii telecom de la Romtelecom, e-bill şi plăţi online introduse încă din 2010, primul mall online de la un operator telecom – www.clickshop.ro, precum şi www.dolcetv.ro, care aduce o nouă experienţă TV pentru utilizatorii români şi portalul de ştiri şi divertisment cauta.romtelecom.ro..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Tink
1f5fVerificati situatia fiinacnara si veti intelege de ce ma simt atat de rau.E dureros,e nedrept,e inuman.Oare chiar ne e atat de greu sa renuntam la cat de putin din putinul nostru pentru a aduce linistea si zambetul unor oameni?Poate ca da,e adevarat,cand ii cunosti personal,doare mai mult,mai profund.Chiar ne e greu sa intelegem ca Mariuca e a noastra,a tuturor?A noastra,a celor care ne chibzuim fiecare banut?Nu e a celor care invart sute,mii de euro zilnic si carora nu le pasa de noi,daramite de botul asta mic ce nu valoreaza politic sau electoral nimic?Va rog pe voi,cei care inca aveti suflet si va pasa,AJUTATI-O pe MARIUCA!!!Parintii ei si ea sunt doborati fizic si psihic.Sunt niste OAMENI extraordinari si merita sa ne oprim putin din nebunia zilelor noaste si sa le ascultam urletul de groaza.Dovediti-mi,dovediti-va si dovediti-le ca aveti inima. FITI OAMENI!Nu lasati banii sa va conduca meschin viata!Ne cramponam de nimicuri si speram sa fim fericiti intr-o alta viata.Fals.Faceti-va viata frumoasa aici,lasand-o pe Mariuca sa se joace si sa rada fericita.Ma bazez pe voi,OAMENILOR!
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar