transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 14-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-02-2020

Obtine rapid un certificat ISO 27001 la cel mai mic pret posibil pentru securizarea informatiei de orice tip - Guest Post

Obtine rapid un certificat ISO 27001 la cel mai mic pret posibil pentru securizarea informatiei de orice tip - Guest Post
 Alte stiri la aceasta categorie

Nu-i asa ca te simti amenintat, cand auzi vecinii reproducandu-ti cuvinte care s-au rostit la tine in casa? Poate ca nu prezinta atat de mare interes ceea ce ai spus, dar ai vorbit in intimitate si te deranjeaza ca au auzit si altii. Scurgerile de informatii sunt neplacute pentru o familie, o firma sau o institutie, fiindca genereaza suspiciuni. Daca peretii au fost solizi, fiecare suspecteaza pe fiecare si incredere in cei apropiati dispare putin cate putin.

Este neplacut sa lucrez intr-un mediu in care ti se pare nesigur si iti este frica sa spui ceva sau sa iti dai datele personale, de teama sa nu ajunga pe mana celor care vor face mult rau, cand vor ajunge in posesia lor!

Cine iti garanteaza ca pagina prin care ai achitat produse cumparate dintr-un magazine online nu ti-a retinut datele si nu le ofera oportunistilor informatii de pe cardul tau de credit? Certificarile iso care garanteaza securizarea informatiei, de aceea daca detii un magazin online sau o afacere, obtine rapid un Certificat ISO 27001 la Cel Mai Mic Pret Posibil pentru ca oamenii cu care interactionezi sa nu se teama ca informatiile pe care ti le-au oferit cu maxima incredere, pot fi folosite impotriva lor.

Nu iti doresti sub nicio forma ca telefonul fix sa sune mereu, sa crezi ca s-a intamplat ceva rau cu cei dragi sau ca un apropiat are sa iti transmita ceva interesant, iar cand ridici receptorul sa iti dai seama ca ai fost trezit in scop publicitar!

Mi s-a intamplat acest lucru de multe ori. Am venit alergand din baie sau din bucatarie la telefonul din sufragerie si cand am ridicat receptorul am fost invitata sa comand suplimente alimentare.
Reclama era atat de agresiva, incat un om slab de inger ar fi plasat in mod cert o comanda, fiindca persoana de la capatul firului era dispusa sa prelungeasca discutia si 2-3 ore.

In ciuda faptului ca i-am raspuns de un ton amabil ca nu sunt interesata de produse si am rugat-o sa nu mai sune, cel putin de doua ori pe luna sunt sunata de aceeasi firma din orasul X al Romaniei, careia nu i-am dat numarul meu de telefon.Este regretabil ca a trebuit treaca atat de mult timp sa intelegem importanta securizarii informatiei, dar fiindca niciodata nu este tarziu cand discutam despre punerea in practica a ideilor bune sa cerem oferta acum pentru certificarea iso 27 001 pentru firma pe care o detinem, ca toti oamenii cu care intram in contact sa ne ofere cu incredere informatiile de care avem nevoie in vederea colaborarii.

Exista informatii strict confidentiale si informatii a caror circulatie nu afecteaza  negativ calitatea vietii nimanui. Cu toate acestea, fara acordul persoanei in cauza, nici numarul de telefon nu se admite sa fie dat unei terte persoane.

Am colege de serviciu de o calitate umana iesita din comun, capabile sa procedeze etic in orice imprejurare. De pilda a cerut cineva numarul meu de telefon, fiindca avea nevoie de ajutor si nu i l-au dat, pana nu m-au sunat sa imi ceara acordul.

Consider ca asa ar trebui sa procedeze orica salariat, indiferent de departamentul in care lucreaza. Dar lucrurile pot fi mai serioase de-atat, cand scurgerea de informatii are loc in favoarea firmei concurente.

Responsabilizarea salariatilor este prima etapa a procesului de imbunatatire in functionarea unei firme sau societati. Experimentele care se fac in mod secret pentru imbunatatirea unui produs, pentru proiectarea altuia sau pentru oferirea unor servicii de calitate premium trebuie sa ramana secrete.

Certificareiso.ro nu se ocupa exclusiv de eliberarea unor documente care atesta prezenta calitatii intr-o firma, fara acoperire. Specialistii care au o experienta bogata ce poate fi dovedita cu un portofoliu bogat vin cu un plan de masuri pragmatic si supravegheaza punerea acestuia in practica, in vederea imbunatatirii activitatii din acel loc sub toate aspectele.

In prezent, oamenii trebuie sa stie ca informatia de calitate costa, iar scurgerea celei importante inseamna pierderi mari.

In afara acestei certificari care nu ar trebui sa lipseasca, la fel de importante sunt si altele, cum ar fi: certificatul care atesta grija maxima fata de mediu, cel care asigura sanatatea si securitatea persoanelor si cel care demonstreaza prezenta unui management de calitate in firma/institutia respectiva.

Asa cum pentru infiintarea unei firme este nevoie de avize de la mediu si pompieri si de  o multime de aprobari si avize si pentru bunul mers al afacerilor unui antreprenor este nevoie de certificari iso, care pana pe 14 februarie, anul curent se vand la jumatate de pret.

Obtinerea acestor documente este mult facilitata, fiindca de 80% din formalitati se ocupa specialistii de la Certificareiso.ro.

Ei ofera consultanta, ei dau lista actelor necesare dosarului de obtinere a certificarilor si tot ei pun la punct imbunatatirile ce trebuie sa aiba loc in orice firma ca implementarea calitatii sa fie facuta cu succes.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar