transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 28-03-2024 4.5892 lei 4.971 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-04-2016

ABT Financiar, dedicat elevilor - program lansat de Banca Transilvania pentru saptamana Scoala Altfel

ABT Financiar, dedicat elevilor - program lansat de Banca Transilvania pentru saptamana Scoala Altfel

Banca Transilvania lansează, la nivel national, cel mai mare program BT de educatie financiară destinat elevilor, ABT Financiar, care are loc în cadrul săptămânii Scoala Altfel, în perioada 18 - 22 aprilie 2016. Copiii din clasele I - IV, însotiti de cadre didactice, au ocazia să afle, chiar în sucursalele si agentiile BT din tară, cum pot fi gestionati banii si cum functionează o bancă. Pentru participarea la ABT Financiar este nevoie de planificare online din partea scolilor, pe pagina campaniei, până în 11 aprilie 2016.

Banca Transilvania este onorată să contribuie, si pe această cale, la educarea viitoarelor generatii de oameni întreprinzători.

Lansarea ABT Financiar are la bază două argumente principale, primul fiind puternic ancorat în realitatea copiilor: notiunea “bani” intră devreme în vocabularul acestora, precum si felul în care banii sunt primiti, numărati, cheltuiti sau economisiti. Cel de-al doilea argument are legătură cu rezultatele studiului agentiei de rating Standard&Poor’s, publicat în noiembrie 2015, conform căruia România este tara cu cel mai slab nivel de educatie financiară din Europa, doar 22% dintre adulti având cunostinte în acest domeniu.

Cum se face înscrierea în programul ABT Financiar, de către cadrele didactice:

Accesarea paginii online a campaniei: https://www.bancatransilvania.ro/abt-financiar/

Alegerea judetului, orasului din care este scoala participantă

Completarea următoarelor detalii: numele scolii, clasa, numărul participantilor, informatiile de contact ale cadrului didactic care va însoti elevii la BT

Programarea vizitei – locatia BT, ziua si ora 

În România a devenit o traditie ca în a treia săpămână a lunii aprilie, în cadrul programului scoala Altfel,  să fie oferite elevilor experiente de învătare neconventională. Timp de o săptămână au loc activităti speciale, pentru educarea alternativă a copiilor si familiarizarea lor cu aspecte practice.


 
Banca Transilvania, prin parteneriate specifice, a contribuit inclusiv anii trecuti la lansarea si dezvoltarea unor programe de educatie financiară pentru copii, cele mai cunoscute fiind CONTează pe educatie, My Money Week si KEN Money, ABT Financiar fiind primul desfăsurat la nivel national. De asemenea, prin produsul KidCONT, banca oferă părintilor, pe lângă posibilitatea de a economisi bani pentru copiii lor, o serie de cursuri specifice online.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar