transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inseo servicii seo

Expert Contabil Constanta

Transport caini

Tigara Electronica Smokemania

Deblocari usi metalice

Servicii deszapezire

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-02-2014

Lidl`s Valentine Kiss - saruturi colectate online si offline

Lidl`s Valentine Kiss - saruturi colectate online si offline

Lidl’s Valentine Kiss a anuntat si varianta offline a aplicatiei care poate fi accesată pe pagina de Facebook Lidl România, pe website-ul dedicat si prin intermediul aplicatiei mobile, pentru Android si iOS. Astfel, în perioada 6-17 februarie, îndrăgostitii îsi pot scana sărutul într-una dintre cele două cabine Lidl.

Pentru că dragostea este în aer pretutindeni, Lidl si-a propus s-o găsească si la metrou între 6 si 17 februarie. În statiile de metrou Piata Unirii 2 si Piata Victoriei 2, cuplurile de călători îndrăgostiti vor găsi două cabine, în care îsi pot scana sărutul în schimbul unui cadou dulce. Fiecare cuplu care se va săruta în aceste cabine va primi automat două praline din ciocolată extra-fină sau o jucărie de plus.

Deschise între orele 06:00 si 23:00, cabinele vor scana săruturi, folosind un algoritm ce descompune videoclipurile utilizatorilor în câteva cadre-cheie. Acestea sunt analizate de către sistemul aplicatiei, într-o primă fază fiind detectată prezenta culorii pielii, pentru a determina dacă aceste cadre contin sau nu fete umane.

Apoi, utilizând un detector de fete, sunt identificate chipurile îndrăgostitilor. În cazul în care sunt detectate două fete în cadre, iar acestea se suprapun partial, a fost detectat un sărut.

Aproximativ 700 de cupluri si-au scanat deja săruturile într-una dintre cele două cabine Lidl.

Cu Lidl’s Valentine Kiss, săruturile călătoare sunt răsplătite cu premii dulci în statiile de metrou Piata Unirii 2 si Piata Victoriei 2. Între 6 si 17 februarie, cele două cabine Lidl asteaptă să detecteze dragostea si să găzduiască pentru câteva clipe cupluri îndrăgostite.

Actiunea este o extensie offline a Lidl Kiss, o aplicatie ce se bazează pe tehnologia face recognition, sau mai bine spus kiss recognition. Aplicatia este disponibilă pe cele mai importante platforme ale momentului: web – www.lidlkiss.com, Facebook – www.facebook.com/lidlromania si mobile (iOS si Android). Campania Lidl Kiss este implementată în 24 de tări simultan.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar