transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-02-2012

Prin programul Brother Earth, compania Brother sprijina 10 proiecte ecologice

Prin programul Brother Earth, compania Brother sprijina 10 proiecte ecologice

Gradul ridicat de constientizare ecologica in ceea ce priveste imprimantele nu se realizeaza doar prin consumul redus de energie, economii la volumul de hartie si reciclarea cartuselor de cerneala si a tonerelor. Pe langa toate acestea, Brother sponsorizeaza un numar important de proiecte ecologice si de protejare a mediului din intreaga lume.


De aproape doi ani, Brother a dezvoltat programul Brother Earth. Vizitatorii site-ului http://www.brotherearth.com/en/top.html trebuie sa dea click pe unul dintre cele 10 proiecte sustinute de Brother Earth si apoi, pentru fiecare click, Brother doneaza o suma pentru cauza respectiva.

In prezent, Brother sponsorizeaza urmatoarele 10 proiecte: protejarea junglei amazoniene din Peru, plantarea de copaci in Canada, protejarea mangrovelor din Thailanda, plantarea padurilor in fostele cariere din Anglia, acordarea sprijinului pentru lucrarile din padurea tropicala ale Fundatiei Arbor Day din America Latina, refacerea padurilor din SUA, protejarea ecosistemelor apei din jurul Australiei, plantarea de noi paduri in Japonia, protejarea impotriva defrisarilor din China si a naturii unice din Madagascar.


Mai multe click-uri inseamna mai multi bani, iar pe parcursul anului trecut aproximativ 160.000 de oameni din intreaga lume au vizitat site-ul Brother Earth si au contribuit la o lume mai buna.

“Prin implicarea in Brother Earth utilizatorii pot sprijini in mod direct unul dintre proiectele promovate de noi.

Pe utilizator nu il costa nimic, dar pentru fiecare click Brother doneaza o anumita suma de bani. Intr-un an se poate ajunge la o suma semnificativa”, a declarat Monica Otlacan, National Sales Manager la Brother Romania.

Brother este unul dintre cei mai “verzi” furnizori de imprimante. Aproape toate imprimantele Brother au fost premiate cu certificatul German der Blaue Engel, care inglobeaza cele mai stricte standarde de mediu din industria de printing.

“Certificarea reprezinta o promisiune facuta utilizatorilor nostri. In comparatie cu imprimantele necertificate, modelele Brother care au obtinut certificatul German der Blaue Engel au un impact mai mic asupra mediului, consuma mai putine resurse in timpul utilizarii, ofera o calitate ridicata si nu contin substante daunatoare sanatatii sau mediului”, a completat Monica Otlacan.


In acelasi timp Brother se ofera sa stranga consumabilele goale ale clientilor (cartuse de cerneala, tonere si drum-uri) gratis. Ulterior, acestea sunt trimise spre reciclare. Pentru a beneficia de programul de colectare, utilizatorii trebuie doar sa completeze un formular special pe site.


Imprimantele Brother sunt fabricate din materiale non-periculoase si eco-optimizate in fabrici, ambalate in cutii din materiale reciclate si distribuite prin mijloace de transport cat mai ecologice. Dupa incetarea utilizarii acestora, o mare parte din materialele folosite la crearea imprimantelor se pot recicla.

Brother este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de tehnologii de imprimare si comunicare. Pe segmentul de piata al echipamentelor multifunctionale laser monocrom, Brother a devenit lider de piata traditional in Europa. Fondata in anul 1908 in Japonia, compania a aniversat in 2008 50 de ani de existenta in Europa. La nivel mondial Brother are peste 25,000 de angajati. Calitatea, preturile avantajoase, programele de marketing, distributie si service la nivel local, grija pentru protectia mediului si permanenta pozitionare alaturi de clienti, sunt tot atatea atribute care asigura succesul Brother in Europa.

Produsele Brother sunt bazate pe tehnologie proprietara care este dezvoltata, produsa si distribuita in proportie de 100% in-house. Brother detine o serie de certificari internationale de renume precum “Energy Star”, “der Blauer Engel” si “Ecomark”.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar