transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

service frigidere reparatii

Curierat rapid Bucuresti

Tigara Electronica Smokemania

ponturi pariuri sportive

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-05-2011

Start BT - puncte si rate fara dobanda la cumparaturile cu carduri de credit Banca Transilvania

Start BT - puncte si rate fara dobanda la cumparaturile cu carduri de credit Banca Transilvania Banca Transilvania a lansat programul Star BT, prin care clienţii persoane fizice beneficiază, pentru orice plată cu un card de credit BT, de puncte de loialitate care se acumulează, dar şi de rate fără dobândă. Mai mult decât atât, cumpărăturile la comercianţii parteneri aduc puncte suplimentare.

Gabriela Nistor, Director Executiv Retail Banking în cadrul Băncii Transilvania, declară: “Pe lângă avantajele foarte cunoscute pe care le au deja cardurile de credit, ne-am propus să aducem clienţilor noştri de retail beneficii suplimentare, prin programul Star BT, pentru a le răsplăti fidelitatea faţă de produsele Băncii Transilvania. Cardurile noastre de credit aduc acum inclusiv cumpărături câştigătoare tocmai pentru că punctele de loialitate acumulate înseamnă bani. Cu siguranţă, acest proiect ne va ajuta să ţintim obiectivele mari pe care ni le-am propus în acest an, ca emitent de carduri: o cotă de piaţă de 15% şi 2 milioane de carduri emise”.

Punctele Star BT se acumulează pentru fiecare tranzacţie efectuată de client, în ţară sau în străinătate, cu unul dintre cardurile de credit de la Banca Transilvania: MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold BT – Rotary şi Visa Platinum. Valoarea unui punct este de 1 leu, iar punctele acumulate pot fi ulterior utilizate pentru plata cumpărăturilor la comercianţii parteneri înscrişi în program. Ratele fără dobândă, aferente plăţilor făcute la partenerii Băncii Transilvania, în cadrul programului Star BT, sunt un alt beneficiu adus clienţilor.

In plus, Banca Transilvania pune în joc, în cadrul acestui program, 3 premii a câte 5.
000 euro, premii care pot fi câştigate, prin tragere la sorţi, pentru cumpărături cu un card de credit BT, în perioada 21 mai – 31 august 2011. Clienţii care efectuează cel puţin 3 cumpărături, în valoare de minim 10 lei fiecare, sunt înscrişi automat în tragerea la sorţi.

BT a lansat şi un site al programului Star BT, www.starbt.ro, care conţine informaţii despre această iniţiativă a băncii, despre reţeaua de magazine partenere etc. De asemenea, detalii pot fi aflate şi prin intermediul site-ului băncii, accesând www.bancatransilvania.ro.

Clienţii deţinători ai unui card de credit vor recunoaşte sigla Star BT la comercianţii parteneri, alături de tipul de beneficiu cu care aceştia participă in program: puncte Star BT sau/şi cumpărături în rate.

Cardurile de credit BT au o serie de avantaje şi servesc foarte bine nevoilor clienţilor care doresc să aibă la dispoziţie o “extra-limită” de cumpărături, fără a solicita de fiecare dată un credit. Plata cumpărăturilor la comercianţi – în ţară sau în străinătate - este necomisionată, iar în plus există perioada de graţie de pănă la 56 de zile, in care nu se plăteşte dobânda aferentă creditului pe card. Cardurile înscrise în Programul Star BT pot servi inclusiv la plata majorităţii facturilor la utilităţi, direct de la bancomat, fără comision..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Taimi
Woah nelly, how about them appels!
Liberty
Now I know who the barniy one is, I’ll keep looking for your posts.
Deejay
Hey, that's the greteast! So with ll this brain power AWHFY?
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar