transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-11-2009

3TS Capital Partners a investit in InternetCorp

3TS Capital Partners a investit in InternetCorp 3TS Capital Partners este incantat sa anunte ca 3TS Cisco Growth Fund a investit in InternetCorp, una din companiile de top din industria de online media din Romania, prin achizitia unui pachet minoritar de actiuni.

Cu peste 2 milioane de vizitatori unici pe luna pe website, InternetCorp detine o cota de piata de peste 10% din sectorul de e-advertising din Romania. Compania a fost fondata in 2005 si a demostrat o crestere semnificativa de-a lungul ultimilor 3 ani.

InternetCorp s-a adresat cu succes pietei, avand o combinatia unica a modelului de afacere integrat cu un portofoliu impresionant de site-uri din categoriile business, stiri, stil de viata, cotate fiecare in top 5 in categoriile lor. Din intregul portofoliu de 14 website-uri, s-au remarcat in mod deosebit www.wall-street.ro, www.kudika.ro si www.9am.ro, care se bucura de o audienta foarte clar definita si ofera un mediu de promovare foarte eficient.

"InternetCorp completeaza foarte bine portofoliul actual al 3TS Cisco Growth Fund, tinand seama de interesul fondului pentru companiile de dimensiune mica si medie din sectoarele de tehnologie, media si comunicare din centrul si estul Europei. Romania este a doua mare tara membra a Uniunii Europene din zona central-estica, zona care se caracterizeaza printr-un trend dinamic al utilizarii internetului. Suntem increzatori ca prin aceasta investitie putem ajuta InternetCorp sa isi continue traiectoria de crestere", a declarat József Kövér, Partener 3TS Capital Partners.


"Credem ca parteneriatul cu 3TS Capital Partners este un aport de valoare pentru InternetCorp. Trecutul asociatului nostru demonstreaza un deosebit interes pentru dezvoltarea afacerilor in care investesc. Suntem convinsi ca vor sustine cresterea InternetCorp nu numai prin investitii, dar si prin aportul de cunoastere, bazat pe o foarte buna intelegere a mediului online media in Europa Centrala si de Est si a altor investitii de success din regiune. Mai mult, semnarea unui acord de dimensiuni semnificative pe parcursul recesiunii subliniaza ca mediul on-line din Romania este deja matur, dar exista inca mult potential de crestere", a adaugat domnul Mihai Seceleanu, CEO al InternetCorp.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar