transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-12-2023 4.5313 lei 4.9726 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro

Ce sanse de castig ai cu diferite maini


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 30-09-2008

500 de editii Business Review

500 de editii Business Review In luna septembrie 2008, Business Review, primul saptamanal de limba engleza din Romania, a aniversat implinirea a 500 de editii. Aceasta aniversare are loc la putin timp dupa implinirea a 10 ani de publishing, in luna martie a anului curent.

Business Review a adus inca de la primul numar din 19 ianuarie 1998, un continut local la standarde internationale. La aceea data cover story-ul era dedicat amenintarii rupturii dintre Bates/Saatchi&Saatchi. La inceputul proiectului editorial, Bill Avery declara ca "ne dorim sa devenim o sursa de informatie full-service, un partener de incredere pentru oamenii de afaceri din Romania".

Dupa 500 de numere, rubricile clasice Who’s News, Analysis, Interview, Feature, Restaurant Review, Film Review sau Events au devenit puncte de referinta, insotite in fiecare luni de un Cover Story ce a surprins, dincolo de informatii, esenta oamenilor din spatele titlurilor.

"Numarul 500 de Business Review exploreaza unele dintre cele mai importante parteneriate de afaceri de pe piata locala si analizeaza felul in care acestea au fost create si s-au dezvoltat, rezultatul si impactul pe care l-au avut", a declarat Simona Fodor, Redactor Sef Business Review.

"500 de numere vin putin dupa 10 ani editoriali. Speram ca cititorii nostri sa regaseasca in Business Review un consultant de incredere, care sa ofere stiri obiective si date despre mediul de business din Romania, oportunitatile si riscurile existente.
Ca un consultant profesionist, ne vom dedica misiunii noastre in fiecare luni si ne vom pregati pentru urmatoarele 500 de numere, cu obiectivitatea si acuratetea cu care v-am obisnuit", a declarat Bill Avery, Publisher Business Review.

Business Review a creat in jurul brand-ului sau o comunitate de afaceri puternica, atat prin editia print, online cat si prin proiectele speciale precum seria de ghiduri Romania Property Guide, Romania Investment Guide, catalogul Workbook, Suplimentele Estates&Construction Market, Bucharest Lawyer, Telecom, Finance sau seria de evenimente Business Review Forum - Tax, Law&Lobby, Annual Investment Awards Gala, Realty, Annual Oil&Gas Forum.

Business Review este primul saptamanal de afaceri in limba engleza din Romania, editat de trustul Business Media Group. Business Media Group (BMG) este un grup independent de media fondat in 1995 cu doua divizii de publicatii: Business Publishing (ce cuprinde saptamanalul in limba engleza Business Review, revista de afaceri Biz, BusinessWeek Romania - licenta celei mai citite reviste de afaceri din lume, cel mai complet ghid al afacerilor, The Workbook si revista de publicitate Campaign) si Lifestyle Publishing (Stuff - licenta revistei internationale de tehnologie Stuff Magazine).

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Luckie
Time to face the music armed with this great inforamtoin.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar