transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-10-2008

Analiza Business Magazin: Cum afecteaza criza managerii romani

Analiza Business Magazin: Cum afecteaza criza managerii romani Fata in fata cu criza de peste Ocean, oamenii de afaceri si antreprenorii romani raspund provocarii Business Magazin si spun pentru editia de pe 8 octombrie a revistei ce cred si ce fac ei ca sa se apere sau sa profite de actuala criza. Putini dintre oamenii de afaceri provocati la discutia pentru cititorii Business Magazin isi declara totusi afacerile afectate de criza, desi temeri exista.

"Cei mai afectati in acest moment sunt cei care au investit foarte speculativ sau complet pasiv, astfel incat nu pot influenta in niciun fel trendul activelor pe care le detin", spune Marius Ghenea, presedintele magazinului online PCFun. Riscurile pot fi reduse insa, considera el, daca investitiile sunt urmarite in mod activ, iar portofoliul este divers.

Banii par a fi in acest moment cel mai sensibil capitol pentru managerii romani, asa incat Bogdan Putinica, directorul producatorului de software Enea Romania, declara ca incearca sa isi pastreze compania fara datorii in urmatoarele 12 luni, pentru a nu avea de suferit de pe urma scumpirii finantarilor. Dragos Simion de la Flamingo da raspunsul "lichiditati" la intrebarea privind investitiile la care s-a gandit ca sa se puna la adapost de efectele crizei, iar Octavian Radu de la RTC se concentreaza pe reducerea investitiilor, taierea costurilor si eficientizarea activitatii.

Business Magazin apare pe piata pe 8 octombrie, cu un amplu material despre efectele locale ale crizei de peste Ocean si cu un rezumat din colectia celor mai bune carti de management: "Ultimate Leadership", a autorului Russell E. Palmer.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar