transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 04-02-2010

Analizele de continut media din Romania, la standarde internationale

Analizele de continut media din Romania, la standarde internationale Media Image Group, cea mai importanta compania de monitorizare si analiza de continut media din Romania, a devenit membra AMEC (The International Association for Measurement and Evaluation of Communication).

AMEC - Asociatia Internationala pentru Masurarea si Evaluarea Comunicarii, cu sediul central in Londra, este o organizatie profesionala formata din companii si practicieni care realizeaza pentru clientii lor analize de continut media si cercetari in privinta comunicarii corporate. Media Image este prima companie de monitorizare din Romania care se alatura AMEC, organizatie din care mai fac parte companii precum TNS Intelligence, Landau Media, Milward Brown Precis, Ausschnit Medienbeobachtung si altii.

Unul dintre principalele obiective ale AMEC este sa le ofere membrilor sai un spatiu unde sa impartaseasca know-how si bune practici din domeniul analizei de continut media. Astfel, clientii Media Image au in prezent garantia ca analizele de continut media respecta cele mai inalte standarde internationale din domeniu.

“Prin aderarea la AMEC, Media Image devine parte a unei asociatii internationale care reuneste cele mai importante companii din domeniul campaniilor de comunicare media. Procesul de acceptare a Media Image in AMEC a fost consistent, a durat cateva luni, interval in care metodologia noastra de lucru a fost evaluata de specialisti renumiti la nivel international. Credem ca acest lucru inseamna, in primul rand, recunoasterea calitatii serviciilor si produselor noastre. In al doilea rand, prin apartenenta la AMEC, compania noastra va impartasi cu ceilalti membri ai asociatiei instrumente, practici si orientari strategice care vor duce la imbunatatirea serviciilor noastre si la profesionalizarea mediului in care activam”, a declarat Miron Mateescu, Director de Marketing Media Image Group.


Odata cu intrarea in AMEC, Media Image devine singura companie romaneasca participanta la unicul studiu international din domeniul analizelor de continut media – International Business Monitor. “Felicitam Media Image pentru dobandirea statutului de membru cu drepturi depline al AMEC. Ne raportam la Media Image ca la un extrem de important partener al nostru si il integram deja in planurile noastre de dezvoltare in Europa Centrala si de Sud-Est”, a declarat Barry Leggetter, Directorul Executiv al AMEC

AMEC a fost infiintata in 1996, la Londra. Principalul obiectiv al Asociatiei este sa contribuie la dezvoltarea domeniului comunicarii si al analizelor de media. O preocupare constanta AMEC este conceperea unor standarde recunoscute de toti specialistii in comunicare, atat din agentii, cat si din companii sau din institutii publice.

AMEC organizeaza periodic training-uri pentru reprezentantii companiilor membre. De asemenea, Colegiul AMEC se adreseaza oricarui profesionist in comunicare interesat sa aprofundeze domeniul analizelor media de continut. Nu in ultimul rand, Asociatia organizeaza Premiile AMEC pentru Eficienta in Comunicare.

In prezent, membrii AMEC reprezinta tari din toata lumea: Argentina, Australia, Belgia, Brazilia, Canada, China, Croatia, Franta, Germania, Ungaria, Irlanda, Italia, Japonia, Macedonia, Malaiezia, Norvegia, Portugalia, Rusia, Spania, Suedia, Elvetia, Olanda, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie, SUA si, prin Media Image, Romania.

Media Image Group este cea mai importanta companie de monitorizare media, care activeaza pe piata romaneasca. Compania a fost infiintata in 1999, iar in prezent are in portofoliu aproximativ 300 de clienti din toate domeniile de activitate.

Rapoartele de monitorizare si analizele de continut media realizate de Media Image ajuta managementul si echipele de comunicare, marketing sau HR din companii de top, agentii de PR, institutii publice, IMM-uri si organizatii neguvernamentale sa fie la curent cu mesajele pe care le transmite media despre propria organizatie, sa afle detalii despre activitatea competitiei si noutati din propriul sector de activitate. De asemenea, le ajuta sa obtina acces la analize obiective ale propriilor monitorizari media si ale competitorilor.

Media Image are peste 120 de angajati, iar printre clientii companiei se regasesc: Carrefour, Dacia, Bancpost, ING Group, Alpha Bank, Unicredit Tiriac Bank, Bursa de Valori Bucuresti, OMV-Petrom, Orange, Vodafone, Cosmote, Romtelecom, Cora, URSUS, Marriott, E.ON, GDF Suez, Nestle, P&G, Unilever, PricewaterhouseCoopers, MAI, UNICEF etc..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar