transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-11-2008

auto motor si sport lanseaza Auto Catalog 2009

auto motor si sport lanseaza Auto Catalog 2009 Aflat la a 13-a editie, Auto Catalog 2009, editat de "auto motor si sport", poate fi gasit acum la toate standurile de presa. Auto Catalog este o publicatie anuala premium, cu o traditie de peste 30 de ani, tiparita in 18 editii internationale. In Romania, Auto Catalogul auto motor si sport este liderul publicatiilor de acest fel inca din 1996, fiind editat fara intrerupere in varianta tiparita sau electronica.

Editia 2009 prezinta in 300 de pagini full-color toate autotursimele produse in prezent pe mapamond, precum si modelele ce vor debuta pe piata din 2009. AUTO CATALOG 2009 este structurat pe trei sectiuni distincte. Prima sectiune este destinata automobilului viitorului, in acest capitol fiind trecute in revista studiile si conceptele care vor influenta prin design si tehnologie automobilul anilor ce vor urma.

A doua sectiune si cea mai ampla este destinata producatorilor de autoturisme la nivel mondial, prezentati in ordine alfabetica. Acest capitol cuprinde informatii despre toate modelele aflate in prezent in productie, dar si despre modele ce vor intra in fabricatie sau vor ajunge pe piata din 2009. Fiecare model este prezentat prin ilustratie si un text informativ despre detaliile tehnice si elementele care il caracterizeaza sau il deosebesc, in clasa sau pe piata unde este comercializat.
Pentru toate automobilele prezente aici este oferita o fisa completa cu caracteristici tehnice, motorizari si preturi. A treia sectiune este dedicata automobilelor exotice si celor produse in serie limitata, fiecare model fiind insotit de adresa si datele de contact ale manufacturierului.

Auto Catalogul auto motor si sport, editat an de an este o referinta pe piata publicatiilor auto din Romania. Editia 2009 include prezentarea a peste 3000 de modele fabricate in prezent pe mapamond sau in curs de a intra in productie, fiind practic cea mai completa oglinda a fenomenului auto. Nu doar un produs destinat pasionatilor automobilului, ci si un instrument practic pentru cei care intentioneaza sa-si achizitioneze un automobil nou, declara Adrian Dragan, redactor sef "auto motor si sport".

Conform datelor de audienta furnizate de Studiul National de Audienta (SNA), in ultimele patru valuri, "auto motor si sport" (ams) este cea mai puternica revista lunara pentru barbati din Romania. Cu 336.000 cititori/editie, depaseste nu doar  orice competitor din segmentul auto, ci si lunarele mai generaliste, de lifestyle, adresate barbatilor..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar