transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 27-11-2008

Axel Springer a preluat 10 la suta din Dogan Yayin Holding

Axel Springer a preluat 10 la suta din Dogan Yayin Holding Grupul de presa german Axel Springer a anuntat ca a achizitionat o participatie de aproximativ 10 procente in cadrul grupului turc de media Dogan Yayin Holding pentru 47 milioane de euro, informeaza Reuters. Grupul german a precizat ca va prelua intre 9,1 si 9,7 procente din Dogan Yayin Holding in incercarea de a dobândi un acces mai mare pe piata presei scrise din Turcia.

Axel Springer va avea dreptul de a numi o persoana in consiliul director de la Dogan Yayin Holding. Persona desemnata de Axel Springer va fi Helmut Thoma, cel care a condus multi ani RTL (divizie a grupului media Bertelsmann). În schimb, Axel Springer va vinde 5,1 procente din participatia de 25 procente pe care o detine in prezent la Dogan TV.

Pretul achizitiei se ridica la 77 milioane de euro, dintre care o suma de 30 milioane de euro va fi platita Axel Springer pâna in 2012. Participatia detinuta de grupul german la Dogan TV se va diminua la 18,6 procente. O populatie tânara si o crestere economica anuala de aproximativ cinci procente face din piata media din Turcia o piata atractiva pentru investitorii straini precum Springer, News Corp si Deutsche Bank.

Grupul Dogan Yayin Holding este un important grup de media din Turcia ce detine participatii majoritare la ziarele Hürriyet, Milliyet si Posta, a participatie la compania Dogan-Burda, precum si o participatie majoritara la Dogan TV.
Actionarul principal de la Dogan Yayin Holding este Dogan Sirketler Grubu Holding A.S. cu o participatie de 72,76 de procente. În 2007 cei aproximativ 13.000 de angajati de la Dogan Yayin Holding au realizat o cifra de afaceri de doua miliarde de dolari si un profit EBITDA de 170 milioane de dolari.

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar