transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-09-2008

Be Blue Air - prima revista de bord a Blue Air

Be Blue Air - prima revista de bord a Blue Air Lansata de Blue Air incepand cu 5 septembrie 2008, "Be Blue Air" este prima revista de bord ce va oferi pasagerilor informatii despre diversitatea serviciilor oferite de companie atat la bord aeronavelor cat si la sol.

In cele 80 de pagini, cititorii vor descoperi o varietate de reportaje despre destinatiile Blue Air din Europa, o sectiune speciala despre Romania, o sectiune permanenta si cuprinzatoare despre mediul de business din Romania si portrete ale personalitatilor de marca.

Articolele vor acoperi domenii variate precum calatorii, arta, cultura, personalitati, tendinte in afaceri, sport, tehnologii si alte subiecte de interes referitoare la tarile unde opereaza Blue Air. Revista cuprinde in plus numeroase sugestii pentru petrecerea timpului liber, prezentari de restaurante si evenimente culturale.

"Introducerea revistei inflight Be Blue Air, arata grija constanta pe care o avem pentru pasageri si pentru confortul lor. Prin intermediul revistei, cititorii vor putea sa cunoasca mai bine compania, oamenii din spatele companiei sau destinatiile si serviciile pe care le deservim. Totul pentru a fi cat mai aproape de pasageri, pentru a raspunde cat mai repede cerintelor si necesitatilor acestora. Acest proiect s-a materializat prin parteneriatul cu grupul de presa Media On, al carui colectiv redactional s-a pliat foarte usor pe cerintele noastre, dovedind mult profesionalism", a declarat directorul general al Blue Air, Gheorghe Racaru.

Be Blue Air va avea patru editii anuale si fiecare numar va avea un tiraj de 15.000 de exemplare/editie.
Revista se va gasi la bordul aeronavelor Blue Air sau in agentiile proprii de bilete, precum si in toate autoturismele partenerului oficial Direct Rent a Car.

Articolele din revista sunt scrise in romana si engleza, iar sectiunea speciala despre Romania va fi tradusa in engleza, germana, spaniola, portugheza, italiana si franceza. In acest fel, toti pasagerii tarilor in care opereaza Blue Air pot sa descopere Romania.

Blue Air are capital 100% privat romanesc. Compania este autorizata sa efectueze zboruri regulate interne si internationale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere, zboruri internationale de pasageri de tip charter si transporturi cargo.  Flota companiei este constituita in prezent din opt aeronave Boeing 737: patru 737 - 300 (capacitate: 136 - 170 de locuri), trei 737 - 400 (136 - 170 de locuri) si noul 737 - 800 Next Generation (avand o capacitate de 189 de locuri).

Alte doua aeronave Boeing 737-800 Next Generation vor intregi flota companiei pana la sfarsitul anului 2009. Compania a semnat anul acesta contracte pentru achizitionarea a cinci avioane Boeing 737 Next Generation (doua aeronave din seria 800 si trei din seria 900), care vor deservi zborurile Blue Air incepand cu 2013.

Blue Air a transportat in anul 2007 peste 900.000 de pasageri, ceea ce reprezinta o dublare a traficului fata de 2006. In 2005, compania transportase peste 240.000 de pasageri. Gradul de ocupare a atins 84 % anul trecut, in crestere considerabila fata de cele 77 de procente din 2006. Echipajele Blue Air sunt formate din piloti experimentati (majoritatea avand peste 15.000 de ore de zbor).

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar