transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 07-10-2008

Boom a depasit 200000 de clienti

Boom a depasit 200000 de clienti Boom, singura platforma de televiziune prin satelit din Romania care ofera canale TV proprii, a depasit 200.000 de clienti, in crestere cu 300% fata de aceeasi perioada a anului 2007.

"Ne dorim sa oferim consumatorilor o experienta TV unica si suntem bucurosi sa vedem ca eforturile noastre sunt apreciate cu adevarat. Depasirea numarului de 200.000 de abonati este un prag important pentru Boom si reprezinta o recunoastere a eficientei planurilor noastre de dezvoltare", a declarat Amit Levin, CEO al DTH Television Grup, detinatorul marcii Boom.

Cresterea semnificativa a numarului de abonati a fost puternic influentata de investitiile pe care compania DTH Television Grup le-a facut de-a lungul acestui an in echipamente de transmisie performante si in continut TV. Boom detine drepturile exclusive pentru transmisia meciurilor de fotbal din Seria A, Primera Division si Champions League (2009-2011) si ofera lunar peste 30 de filme in premiera.

"Depasirea numarului de 200.000 de abonati va fi urmata de o perioada foarte dinamica, in care vom lansa o serie de servicii tehnologice in premiera pe piata de televiziune digitala din Romania. Astfel vom continua sa ne diferentiem fata de competitorii nostri atat prin continutul exclusiv pe care il oferim, cat si prin servicii unice", a completat Amit Levin.


Boom este singura platforma de televiziune prin satelit din Romania care ofera canale TV proprii si continut exclusiv. Cele zece canale oferite doar de Boom sunt dedicate filmelor (5), copiilor (2), fotbalului (2) si muzicii (1). Boom aduce romanilor lunar peste 30 de filme in premiera si evenimente sportive in exclusivitate: UEFA Champions League, Primera Divizion si Serie A, NBA si nou infiintata Champions Hockey League. Prin utilizarea unei tehnologii moderne de transmisie TV, Boom asigura o calitate extraordinara a imaginii si sunetului. Marca Boom apartine companiei DTH Television.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar