transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-02-2010

Brand & Branding - volumul I - recomandarea saptamanii de la CartePremium.ro

Brand & Branding - volumul I - recomandarea saptamanii de la CartePremium.ro

Cartea Brand & Branding - volumul I - are ca scop familiarizarea cititorului cu ceea ce inseamna o imagine corecta si unitara a unui brand.

 

Numele, sigla, sloganul, cartile de vizita, colile si plicurile cu antet, pagina web, pliantele, brosurile, mapele de prezentare, etc sunt elementele primare ale imaginii brandului dvs.

 

Modul grafic de reprezentare al lor este identitatea vizuala a brandului dvs. In paginile acestei carti, veti gasi sfaturi pertinente despre cum trebuie sa alegeti numele, despre conditiile pe care o sigla trebuie sa le indeplineasca, despre necesitatea unui manual de identitate, a unei pagini web, despre cum sa construiti fundatia unei imagini solide a brandului dvs.

"In cazul in care veti apela la serviciile unei agentii este bine sa stiti ce sa cereti si cum sa verificati daca produsul obtinut este cel pe care l-ati dorit. Fie ca veti lucra cu o agentie sau direct cu propriul personal este bine sa stiti ce anume este important pentru imaginea brandului si de ce.

 

Voi prezenta acele cunostinte minimale, necesare pentru a putea construi (cu resurse financiare adaptabile oricarui buget) o identitatea vizuala corecta si apta de a fi dezvoltata oricand", spune chiar autorul, Cristian Caramida.

 

Aparuta la editura Brandmark, cartea Brand & Branding - volumul I poate fi comandata cu livrare rapida, din stoc, de pe libraria online www.cartepremium.ro.

.


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar