transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 24-11-2008

BrandRate - Piata electronicelor, studiu prezentat Business Standard si Money Express

BrandRate - Piata electronicelor, studiu prezentat Business Standard si Money Express Cotidianul de afaceri Business Standard si revista saptamanala Money Express vor publica pe 25 noiembrie, in exclusivitate, rezultatele studiului BrandRate pentru piata produselor electonice, studiu realizat de compania de cercetare Reveal Marketing Research.

Analiza BrandRate a fost realizata pe parcursul lunii noiembrie pe 1.000 de respondenti (esantion reprezentativ la nivel national) si urmareste sa masoare perceptia globala a consumatorilor romani asupra marcilor de produse electronice preferate.

Chestionarele la care au raspuns cei intervievati au vizat informatii precum calitatea marcii, perceptia globala, reputatia companiei si posibilitatea recomandarii unei anumite marci, raspunsurile fiind spontane (intervievatilor nu li s-a oferit o lista de branduri, ci au fost lasati sa numeasca singuri o anume marca).

Rezultatele studiului pe domeniul electonicelor vor fi comentate astazi, 24 noiembrie, de Marius Luican, General Manager al Reveal Marketing Research si Antonia Tucheac, jurnalist Business Standard in cadrul emisiunii Market Briefing, la The Money Channel.

Emisiunea se va transmite incepand cu ora 19:15 si este moderata de Daniel Apostol. Inregistrarea video va putea fi urmarita maine pe www.standard.ro/brandrate. Tot aici veti gasi clasamentul BrandRate al marcilor din domeniul bancar, auto, bere, centre comerciale, cosmetice si produse de igiena. Reveal Marketing Research va realiza o astfel de cercetare asupra pietei de electronice de patru ori pe an, o data la trei luni.


BrandRate reprezinta un instrument de monitorizare care ofera o ierarhizare analitica a principalelor marci din Romania luand în considerare 12 domenii, de la telecomunicatii, la industria auto, FMCG, centre comerciale sau companii energetice.
Studiul masoara perceptia globala a consumatorilor asupra brandurilor apartinand ariei considerate si va prezenta, pentru fiecare dintre cele 12 domenii, un top al celor mai vizibile marci, oferind informatii cu caracter continuu pentru fiecare dintre acestea - din trei în trei luni. In prezent, BrandRate este singurul studiu de piata continuu despre capitalul de imagine al marcilor.

Cotidianul de afaceri Business Standard si revista Money Express publica si analizeaza în fiecare marti, în exclusivitate, rezultatele studiilor realizate de compania de cercetare Reveal Marketing Research, cate un top al celor mai vizibile branduri pentru fiecare dintre cele 12 domenii. Concluziile studiului sunt discutate saptamanal, în fiecare zi de luni, incepand cu ora 19:15, în emisiunea Market Briefing, la The Money Channel.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar