transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 11-09-2007

Canalele de sport si programele de filme contribuie la dezvoltarea IPTV

Canalele de sport si programele de filme contribuie la dezvoltarea IPTV

Conform reprezentantilor iNES, provider de televiziune prin IP (Internet Protocol), interesul utilizatorilor pentru programele sportive si cele de filme a contribuit la dezvoltarea serviciului de IPTV in anul 2007. Calitatea transmiterii programelor, extinderea gamei de optiuni precum si canalele oferite in exclusivitate de catre iNES IPTV au stat la baza extinderii acestui serviciu pe piata locala.

 

Conform statisticilor iNES, cele mai vizionate programe TV sunt cele cu specific sportiv, acestea inregistrand, in ultimele luni, cea mai ridicata audienta din totalitatea programelor difuzate de iNES IPTV. Cota maxima de audienta pentru aceasta categorie de programe este atinsa in cadrul emisiunilor care transmit live meciurile de fotbal. Potrivit oficialilor companiei, doar in luna august 2007, perioada in care a inceput transmiterea meciurilor din Liga Campionilor, audienta programelor sportive a crescut cu 35%.

Cea de-a doua pozitie in topul celor mai urmarite programe TV difuzate prin IPTV este detinuta de programele de filme. Audienta acestor programe este una in crestere, inregistrand cel mai mare rating in zilele de weekend. "Serviciul IPTV a inregistrat o evolutie importanta in ultimele luni. Aceasta tendinta subliniaza faptul ca romanii au inceput sa puna pret mai mare pe valoarea serviciilor si nu neaparat pe costul lor", declara Radu Rusu, Operations Manager iNES IPTV Romania."In urmatoarele luni dorim sa mentinem aceasta evolutie ascendenta si sa oferim servicii de cea mai inalta calitate, care sa corespunda nevoilor si asteptarilor clientilor nostri. Ne asteptam ca lansarea unor noi servicii, programata pentru aceasta toamna, sa contribuie la cresterea numarului de utilizatori ai serviciului iNES IPTV", spune Radu Rusu, Operations Manager iNES IPTV Romania.

iNES IPTV s-a pozitionat pe piata locala ca furnizor de servicii premium, oferind o varietate de optiuni specifice acestui gen de servicii (Time Shifting, IPG, Control Parental) si un suport tehnic disponibil 24/7. In prezent, iNES transmite peste 100 programe TV. Transmiterea semnalului TV prin protocolul IP este direct legata de sistemul de distributie prin fibra optica, iNES dispunand in prezent de o retea cu o intindere de peste 1.000 de kilometri in Bucuresti si imprejurimi. iNES IPTV este un servicu ce ofera televiziune prin IP (Internet Protocol).

Serviciul IPTV (sau "TV over IP") este oferit prin intermediul retelei proprii de fibra optica, utilizand o conexiune FTTH (Fiber-to-the-Home) de la 1 octombrie 2005. IPTV utilizeaza tehnici de flux video pentru a furniza programe de televiziune sau video selectate, la cerere (VOD). IPTV foloseste protocolul IP ca mijloc de transport si presupune utilizarea unui IPTV set-top box pentru a decoda imaginile in timp real.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar