transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-04-2010

Digital TV Avantaj - un nou abonament UPC, cu 82 de canale digitale

Digital TV Avantaj - un nou abonament UPC, cu 82 de canale digitale UPC România lansează un nou pachet pentru serviciile de televiziune digitală: Digital TV Avantaj. Oferta se adresează clienţilor noi şi include 82 de canale digitale TV la numai 23 de lei/lună (fără TVA). Astfel, UPC oferă clienţilor săi cel mai mare număr de canale TV în format digital la cel mai mic preţ de pe piaţă, se arata intr-un comunicat de presa remis www.SMARTfinancial.ro.

Optând pentru Digital TV Avantaj, clienţii UPC se pot bucura de imaginea perfectă, sunetul stereo şi calitatea televiziunii digitale la un preţ similar cu cel al televiziunii analogice. Clienţii beneficiază de ghidul electronic de programe, funcţia de control parental şi 16 posturi radio digitale. Mai mult, accesul la serviciul analogic de televiziune este gratuit, indiferent de numărul televizoarelor din casă, se precizeaza in sursa citata.

“Prin lansarea Digital TV Avantaj, care include cel mai mare număr de canale în format digital la un preţ avantajos, facem din televiziunea digitală un serviciu accesibil tuturor. Prin abonamentul de televiziune digitală la un preţ similar cu cel pentru serviciile de televiziune analogică, UPC face un pas important pe piaţă în ceea ce priveşte accesul la serviciile digitale”, declară Dragoş Militaru, Director Comercial, segmentul Rezidenţial al UPC România.

Abonamentul Digital TV Avantaj este disponibil şi în varianta pachetelor de servicii 2 Play sau 3 Play.
Clienţii pot alege pachetele cele mai potrivite pentru nevoile lor de divertisment şi comunicare, beneficiind de reduceri de până la 20 de lei.

Din dorinţa de a face accesibil serviciul de televiziune digitală, UPC lansează o serie de oferte speciale pentru clienţii care trec de la serviciul de televiziune analogică la cel de televiziune digitală sau pentru cei care îşi extind pachetele de servicii 2 Play sau 3 Play cu acest serviciu.

În cazul în care trec de la abonamentul de televiziune analogică la unul din abonamentele similare de televiziune digitală, clienţii au o reducere de 50% la noul abonament pentru o perioadă de 4 luni.

De asemenea, clienţii care beneficiază de pachete 2Play sau 3Play ce conţin televiziune analogică se pot bucura de aceeaşi reducere în cazul în care trec la serviciul 2Play sau 3Play similar cu televiziune digitală.

UPC a pregătit oferte speciale şi pentru clienţii abonaţi la televiziunea digitală. Aceştia au posibilitatea să-şi extindă serviciul cu unul din pachetele 2 Play sau 3 Play, beneficiind astfel de oferta “3 luni cadou” pentru serviciul adăugat..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar