transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-04-2010

DocuMate 700, 742 si 3640 - scannere Xerox cu tehnologie de rescanare virtuala a imaginii

DocuMate 700, 742 si 3640 - scannere Xerox cu tehnologie de rescanare virtuala a imaginii Xerox lansează echipamentele de scanare DocuMate 700, 742 şi 3640, dotate cu tehnologia Kofax VRS (VirtualReScan). Aceasta asigură automat cea mai bună calitate a imaginilor şi precizie OCR (recunoaştere optică a caracterelor) pentru documentele scanate. Pe măsură ce paginile trec prin scanner, tehnologia VRS verifică fiecare document, ajustând alinierea (înclinarea), luminozitatea, contrastul şi calitatea imaginii.

„Toate cele trei scannere sunt construite pe baza tehnologiei Kofax VRS, brevetată de Xerox, fiind uşor de accesat şi configurat cu ajutorul aplicaţiei Visioneer OneTouch”, spune Victor Tătaru, Office Solutions Marketing Manager, Xerox România şi Republica Moldova. „Aceasta din urmă corelează echipamentul DocuMate cu o serie de setări performante de scanare, pentru îmbunătăţirea eficienţei fluxului de lucru. Mai precis, printr-o singură apăsare de buton, documentul este scanat şi trimis automat către email, Word, imprimantă, Microsoft SharePoint sau orice alt director”, completează Tătaru.

Xerox DocuMate 700 este un scanner A3 cu platan, cu hub USB integrat pentru conectare directă la computer şi la un alt scanner de tip DocuMate, echipat cu dispozitiv automat de alimentare. Creat special pentru completarea scanner-elor ADF (Automatic Document Feeder), DocuMate 700 se adaptează mediilor de lucru aglomerate sau de producţie, suportând o gamă mai largă de funcţii de scanare. Acest echipament este compatibil cu scanner-ele Xerox DocuMate 150, 152, 162, 250, 252, 262, 262i, 272, 765.


Echipamentul DocuMate 742 este un scanner A3 de producţie, care scanează documente la viteze de 50 ppm (simplex) şi 100 ipm (duplex) şi include un dispozitiv automat de alimentare cu o capacitate de 100 de pagini. În plus, integrarea tehnologiei Ultrasonic Double Feed Detection asigură utilizatorii că nicio pagină nu se va mai pierde din cauza alimentării greşite sau a trecerii unui document capsat prin echipament.

Xerox DocuMate 3640 este un scanner A4 duplex cu platan şi dispozitiv automat de alimentare cu o capacitate de 80 de pagini şi un volum zilnic de producţie de 5000 de pagini. Acesta scanează faţă-verso cu o viteză de până la 80 de imagini pe minut (ipm) , fiind singurul echipament de acest tip care poate fi programat să scaneze automat către 99 de aplicaţii sau dispozitive personalizate. Detectarea cu ultra-sunete (Ultrasonic Double Feed Detection) a erorilor de alimentare asigură integritatea totală a lucrărilor, iar documentele scanate pot fi transformate cu uşurinţă în fişiere PDF cu opţiunea de căutare în text după anumite cuvinte-cheie.

Tehnologia Visioneer OneTouch conectează scanner-ele DocuMate la aplicaţii de management al documentelor precum Xerox DocuShare, Microsoft SharePoint şi DocuWare, construind un flux de lucru uşor de folosit, de la hârtie şi până la destinaţia selectată. Nu în ultimul rând, Software Development KIT (SDK) permite dezvoltarea de legături şi integrarea rapidă şi uşoară a acestora în panoul de comandă Visioneer OneTouch.

Utilizatorii Xerox DocuMate 700, 742 şi 3640 beneficiază de asistenţă şi suport tehnic profesionist acordat de specialiştii Xerox şi de partenerii autorizaţi de pe întreg teritoriul României..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar