transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-09-2008

DTH Television Grup: finantare de 18,5 milioane euro de la UniCredit Tiriac Bank pentru dezvoltarea platformei digitale Boom

DTH Television Grup: finantare de 18,5 milioane euro de la UniCredit Tiriac Bank pentru dezvoltarea platformei digitale Boom

UniCredit Tiriac Bank si DTH Television Grup au semnat, la inceputul lunii septembrie, un contract de credit in valoare de 18,5 milioane euro pentru finantarea pe termen scurt si mediu a dezvoltarii platformei digitale Boom Direct-to-Home.

Investitiile vor permite DTH Television Grup sa ofere clientilor existenti echipamente specializate de ultima generatie si sa atraga noi abonati Boom. Compania va investi in achizitionarea de echipamente incluse in pachetul de instalare de programe si in dezvoltarea unor servicii inovatoare.

"In contextul evolutiei rapide a pietei televiziunii digitale din Romania, sunt necesare investitii masive pentru a ne pastra si a ne spori avantajele competitive. imprumutul obtinut ne va permite sa mentinem la cote inalte calitatea serviciilor TV pe care le oferim si sa introducem tehnologii inovatoare, respectandu-ne astfel promisiunea fata de clienti, dar si fata de planurile noastre de dezvoltare", a declarat Amit Levin, CEO al DTH Television Grup.

"Parteneriatul cu DTH Grup este in concordanta cu strategia noastra de dezvoltare pe segmentul corporatist", a spus Mugur Popescu, Large Corporate and Public Sector Director, UniCredit Tiriac Bank. "Suntem mandri ca finantarea ii vor permite clientului nostru sa-si imbunatateasca avantajele competitive prin tehnologii noi, in industria foarte dinamica a televiziunii".

DTH Television Grup a fost infiintata in 2004, in prezent utilizand sistemul de telecomunicatii DTH in Romania, sub marca Boom. Lansat in mai 2006, Boom este prima platforma independenta de televiziune digitala prin satelit - DBS MCTV (Digital Broadcast Satellite or Direct-to-home Multi Channel Television) din Romania.

DTH Television Grup este singurul operator care ofera pachete independente de canale (10 canale proprii, oferite in exclusivitate, dintre care 6 sunt incluse in pachetul de baza.) Boom promoveaza, de asemenea, servicii inovatoare ca difuzarea de programe private la cererea abonatilor (PPV - Pay per view), ghidul tv electronic (EPG - Electronic program guide) si televiziunea interactiva.

Boom este singura platforma de televiziune digitala prin satelit din Romania care ofera canale TV proprii si continut exclusiv. Cele zece canale oferite doar de Boom sunt dedicate filmelor (5), copiilor (2), fotbalului (2) si muzicii (1).

 

Boom aduce romanilor lunar peste 30 de filme in premiera si evenimente sportive in exclusivitate: UEFA Champions League, Primera Divizion si Serie A, NBA si noua competitie europeana Hockey Champions League. Marca Boom apartine companiei DTH Television Grup.

UniCredit Tiriac Bank face parte din reteaua UniCredit Group, cel mai mare grup bancar din Europa Centrala si de Est. UniCredit Tiriac Bank este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata bancara din Romania, detinand active totale in valoare de 3,9 miliarde de euro (la 30 iunie 2008).

 

UniCredit Tiriac Bank este un veritabil "one-stop-shop" de servicii financiare, de care beneficiaza in prezent circa 600.000 clienti prin intermediul a peste 200 de sucursale in toata tara.

Banca furnizeaza in Romania o gama larga de produse si servicii specializate prin partenerii sai UniCredit Leasing Corporation, CA-IB Securities, UniCredit CAIB Romania, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Markets and Investment Banking si UniCredit Processes and Administration.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar