transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 09-10-2008

Evensys si Implement Studio au lansat revista digitala Project PXL

Evensys si Implement Studio au lansat revista digitala Project PXL

Evensys si Implement Studio au lansat revista digitala Project PXL, un proiect colaborativ care a reunit in 280 de pagini peste 254 de fotografii selectate din randul celor mai populare categorii de imagini. Lansarea oficiala a revistei a avut loc in cadrul evenimentului Webstock - cel mai important eveniment de blogging si web 2.0 din Romania.

Project PXL este o revista digitala de fotografie, care se poate descarca si rasfoi pe computer. Continutul revistei a fost compilat din imagini trimise de pasionatii de fotografie, utilizatori de Internet, in mare parte bloggeri.

 

Revista se diferentieaza prin structurarea ei intr-un format ce asigura o explorare selectiva la nivelul continutului, aplicatia permitandu-i utilizatorului sa selecteze direct categoria de imagini pe care doreste sa o vizualizeze, fara a mai fi astfel nevoit sa rasfoiasca paginile anterioare acesteia. In plus, utilizatorul are posibilitatea de a oferi feedback direct din paginile revistei, prin simpla completare a unui box special destinat comentariilor sau sugestiilor.

"Project PXL a fost gandit ca o revista de fotografie sau altfel spus, un mic catalog foto, care sa compileze imagini primite de la pasionatii de fotografie. Multe dintre acestea sunt demne de reviste cunoscute, altele insa au mai degraba o valoare personala. Toate insa au o poveste si reprezinta ceva pentru autori.

Pe aceasta insemnatate am mizat cand am pornit acest proiect. Dupa acest prim experiment, avem multe motive sa continuam Project PXL", a afirmat Cristian Manafu, Managing Partner in cadrul companiei Evensys.

Publicatia a fost realizata cu sprijinul Implement Studio, care au lansat de asemena prima revista (exclusiv) digitala din Romania, Motorplay. Singura cerinta pentru introducerea pozelor in revista a constat in faptul ca acestea trebuiau sa se incadreze intr-una din cele 10 categorii - nature (peisaj, flora, fauna), people (portrete, poze de grup, oameni obisnuiti, stari, emotii), events (concerte, conferinte, manifestatii), cars (poze de la evenimente auto sau de la saloane etc.), details (de la insecte la picaturi de apa), digitally enhanced (imagini modificate in programe de editare foto), urban (poze din oras, fashion, arhitectura), abstract, sport (evenimente sportive) sau altele (orice poza ce nu ar intra in categoriile de mai sus).

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar