transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 02-11-2008

Gala Premiilor Food & Bar 2008 - 30 octombrie 2008

Gala Premiilor Food & Bar 2008 - 30 octombrie 2008

Food & Bar Magazine a premiat cele mai bune restaurante, cafenele, baruri, firme de catering si delivery din Romania, in cadrul primei Gale a Premiilor Food & Bar, care a avut loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Marele premiu, Premiul pentru cel mai bun restaurant, i-a revenit locatiei Casa di David, acesta fiind urmat de Uptown si Noblesse. Un alt perfomer al Premiilor Food & Bar 2008 a fost si lantul de restaurante La Mama, caruia i-au fost decernate doua premii – locul intai pentru cel mai constant restaurant si locul trei pentru cel mai bun restaurant cu specific romanesc.

Lantul de cafenele Turabo Café a fost recompensat cu Premiul special al cititorilor Food & Bar Magazine, dar si cu Locul intai la categoria Cea mai buna cafenea. Lista completa a castigatorilor este disponibila pe siteul revistei www.foodandbar.ro.

 

Pentru decernarea premiilor, Food & Bar Magazine a alcatuit un juriu format din sute de persoane care activeaza in top managementul celor mai importante companii din Romania, din cele mai diverse domenii de activitate. Persoanele incluse in acest juriu largit sunt acei clienti avizati, care obisnuiesc sa petreaca mult timp in oras si care au experienta serviciilor de calitate, din Romania sau din strainatate.

Toti acestia au fost invitati sa isi trimita alegerile personale pentru fiecare categorie din concurs.

Pentru a nu directiona in nici un fel votul, Food & Bar Magazine nu a facut nici o nominalizare, asa incat fiecare dintre votanti sa isi poata exprima propriile preferinte. Castigatorii au fost aceia care au adunat cel mai mare punctaj dupa insumarea tuturor voturilor exprimate.

Pentru cea de a zecea categorie, Premiul special al cititorilor Food & Bar Magazine, votul a fost liber si a putut fi exprimat de catre oricine a dorit sa ia parte la acest proces. S-a votat cel mai bun restaurant, cel mai bun bar, cea mai buna cafenea, cea mai buna firma de catering si cea mai buna firma de delivery / take away. La aceasta categorie a fost desemnat castigator cel care a adunat cel mai mare numar de voturi, pe ansamblu.

Premiile Food & Bar Magazine, aflate la prima editie in acest an, recompenseaza efortul operatorilor din Horeca de a oferi clientului o experienta excelenta. Premiile au fost acordate in urma centralizarii a 323 de voturi.

Gala Premiilor Food & Bar 2008 a fost organizata de revista Food & Bar Magazine, in parteneriat cu Coca Cola, Unilever, Porsche Inter Auto, Ursus Breweries, Ballantines, Nespresso, Habanos si West Air.

HotNews, Comunicate de presa, Radio Romania Actualitati, Business Standard, Money Express, www.SMARTfinancial.ro, Secrete de Chef, Sapte seri, Good Food, Vinul.Ro, Calendar Evenimente si Cotidianul au fost partenerii media ai evenimentului.

Food & Bar Magazine este o revista business-to-business dedicata managerilor si specialistilor din sectorul horeca. Fondata in aprilie 2005, publicatia s-a impus pe piata media ca revista tendintelor in restaurante si baruri.

Food & Bar Magazine este o revista a Business Publishing Group, care mai editeaza si publicatiile: Piata-revista bunurilor de larg consum, Pharma Business - revista de marketing si management farmaceutic si medical, Modern Buyer - revista profesionistilor in achizitii si vanzari si Finacial Director

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar