transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 13-08-2010

Germanos - campanie TV cu 8 noi spoturi cu Daniel Buzdugan

Germanos - campanie TV cu 8 noi spoturi cu Daniel Buzdugan Compania Germanos a lansat in aceasta vara o noua campanie de promovare. "Spoturile amuzante reamintesc de tehnologia de altadătă, subliniind totodată expertiza reţelei de retail în consultanţă pe tehnologie şi în gama de produse de ultimă generaţie oferite. Ca şi în campaniile precedente, Daniel Buzdugan este personajul principal din poveste", spun oficialii companiei, citati de www.SMARTfinancial.ro.

Anii `70, `80 si `90 au fost reînviaţi în cele 8 spoturi noi în care se face o comparaţie între tehnologia folosită în acei ani şi noile tehnologii din zilele noastre. Clienţii beneficiază azi de ultimele noutăţi tehnologice, de servicii şi produse de ultima oră oferite de consultanţii de vânzări Germanos, mai spun reprezentantii companiei.

Aparatul foto cu diapozitiv şi programele TV de la bulgari vizionate cu bruiaje sunt doar câteva amintiri din trecutul românilor pe care Buzdugan le transformă în situaţii comice, păstrând tonul amuzant al campaniilor precendente TV Germanos. Spoturile au fost filmate în luna iunie, pe parcursul a doar trei zile şi o noapte.

"Ceea ce a definit dintotdeauna comunicarea Germanos a fost abordarea prietenoasă şi apropierea de consumator şi nevoile sale. Prin noua campanie continuăm acest drum, pornind de la informaţiile primite de la consumatorii noştri, care apreciază expertiza şi gama largă de produse pe care le pot găsi în oricare magazin Germanos", a declarat Ştefania Creaţă, Senior Brand Manager Germanos Telecom România.


Campania TV a fost realizată în parteneriat cu echipa Ogilvy România şi va rula până la finalul anului 2010.

"Ideea campaniei s-a conturat pornind de la faptul că evoluţia tehnologiei a rezolvat numeroase probleme, uneori hilare, cu care ne confruntăm în trecut. Situaţiile reprezentate în spoturi sunt inspirate din episoade care erau reale şi comune în urmă cu 20 sau 30 de ani, tipice pentru spaţiul românesc, în care fiecare dintre noi se poate regăsi", a declarat Raluca Petrescu, Account Director Ogilvy Romania.

Echipa Ogilvy care a contribuit la realizarea aceastei campanii este formată din: Albert Nica - Executive Creative Director; Anca Ungureanu - Art Director; Alexandru Bădărău - Copywriter; Raluca Petrescu - Account Director; Andreea Bahrin - Account Manager; Cristian Şerban - AV Producer.

Din partea Germanos, echipa care a coordonat realizarea campaniei este formată din: Costas Kapetanopoulos – Marketing & Communication Director; Dana Bursuc - Senior Marketing Communication Manager; Stefania Creaţă - Senior Brand Manager; Daniela Şotîngeanu - Marketing Coordinator..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar