transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 06-10-2008

Guvernul Privat - 10 proiecte care transforma Romania

Guvernul Privat - 10 proiecte care transforma Romania Business Standard lanseaza "Guvernul Privat", o initiativa prin care cotidianul de afaceri isi propune sa creze un program de guvernare alternativ cu solutii pragmatice pentru 10 probleme nevralgice ale economiei si societatii romanesti.

In conditiile in care agenda politica nu a coincis intotdeuna cu nevoile reale de dezvoltare economica a Romaniei, redactia Business Standard propune spre dezbatere mediului de afaceri zece probleme structurale ale societatii si economiei romanesti. Obiectivul proiectului consta in conturarea unor solutii concrete, venite din partea comunitatii de business. Totodata, cotidianul de afaceri urmareste readucerea in atentia autoritatilor si opiniei publice a problemelor majore cu care se confrunta Romania in prezent.

Proiectul a pornit de la convingerea ca "profitul", "eficienta", "orientarea catre rezultate" sunt termeni ce pot fi imprumutati din business in administratia publica. in plus, oamenii din mediul din afaceri detin expertiza in domenii prioritare pentru economia romaneasca.

Proiectul "Guvernul Privat" este structurat pe urmatoarele teme de discutie: infrastructura, educatie-piata muncii, sanatate, turism, fiscalitate, administratie publica, mediu-energie, agricultura, decalajul rural-urban si cercetare-dezvoltare. Acestea vor face obiectul dezbaterilor in grupuri de lucru specializate, alcatuite din oameni de afaceri, top manageri, consultanti si experti din societatea civila.

"Societatea noastra a intrat acum 18 ani in era capitalista, de la care romanii asteapta un nivel de trai comparabil cu orice stat european civilizat.
Din acest punct de vedere, putem constata ca, in ciuda unor progrese, Romania inregistreaza in cateva puncte vitale un stadiu de inapoiere - cu abia 200 km de autostrada, cu spitale ele insele periculoase prin conditiile insalubre in care se afla, cu hoteluri si statiuni aproape disparute din circuitele turistice si cu servicii proaste la preturi mari, cu o scoala care formeaza oameni nepregatiti pentru economia reala, cu sate in care a ramas prizoniera varsta a treia si inca se mai face agricultura cu plugul".

"Guvernele se schimba la fiecare patru ani si odata cu ele si strategiile, iar decalajele se maresc. Proiectul Business Standard se vrea o platforma pentru mediul privat din Romania, oameni de afaceri, bancheri, consultanti, experti, care sa vina cu solutii fezabile si concrete la problemele ridicate si sa puna pe masa viitorului guvern un program de dezvoltare, de schimbare a Romaniei", a declarat Adrian Mirsanu, redactor sef Business Standard.

"Guvernul privat" se va desfasura pe o perioada de 2 luni, din programul campaniei nelipsind interviurile directe cu reprezentantii mediului de afaceri romanesc, organizarea de dezbateri televizate pentru fiecare dintre probleme sau identificarea consensuala a solutiilor si a unui plan real de implementare a acestora. Concluziile dezbaterilor gazduite de Business Standard si Money Channel vor fi cumulate intr-un document care va fi pus pe masa viitorului executiv.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
ARDELEANU
O INITIATIVA FOARTE BUNA DAR NU CRED CA IN ROMANIA SE POATE APLICA GUVERNELE CARE VIN AU PROPIUL LOR PROGAM NU CRED CA VA TINE CONT DE O INITIATIVA A SOCIETATI CIVILE.REGRET CA TRAIESC INTO ASTFEL DE TARA IN CARE NONVALORILE SUNT APRECIATE.SALUT INITIATIVA DAR MA INDOIESC CA VA FI APLICATA.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar