transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 18-09-2008

Mediafax a adus Time Out in portalul Orange World

Mediafax a adus Time Out in portalul Orange World Mediafax Mobile Services, divizia Mediafax ce furnizeaza continut multimedia pentru operatorii de telefonie mobila din Romania, si Time Out Bucuresti au lansat un site pentru telefonul mobil prin care clientii Orange au acces pe telefonul mobil la recomandarile de spectacole, restaurante si cluburi ale revistei.

Site-ul Time Out, disponibil in sectiunile Info si Enjoy ale portalului Orange World, reprezinta un ghid complet care ii va ajuta pe utilizatori sa aleaga cele mai interesante evenimente si locuri din Bucuresti.

Astfel, clientii Orange au acces la cronici de teatru si de film, la prezentari de festivaluri si albume muzicale, la reportaje despre viata de noapte din Capitala si la interviuri si portrete ale unor oameni pasionati de sport. De asemenea, site-ul include recomandari de restaurante si cafenele si sugestii de escapade din Bucuresti.

"Mediafax Mobile Services aduce pe telefonul mobil, sub forma de text si imagini, recomandarile avizate ale echipei Time Out privind evenimentele valoroase si locurile ce merita vazute in Bucuresti. Aplicatia poate fi utilizata de orice client Orange care acceseaza portalul Orange World", a declarat Cristina Ludae, Content Manager Mediafax Mobile Services.

Informatiile, structurate pe sectiuni ("Unde mancam", "Muzica", "Film", "Sport", "Nightlife", "Teatru", "Arta", "Unde fugim?"), se actualizeaza automat cu cele de pe website-ul www.timeoutbucuresti.ro. In plus, clientii Orange au posibilitatea de a se abona la alerte SMS pentru a fi la curent cu articolele noi pe care le pot citi pe telefonul mobil.

"Pentru toti cei care isi doresc sa fie la curent cu tot ceea ce se intampla in oras, Time Out ofera o lista completa de evenimente.
Pentru cei care pretuiesc timpul liber, acest serviciu le ofera posibilitatea sa fie informati in timp real si sa aleaga in buna cunostinta de cauza cum vor sa-si petreaca timpul liber", a mentionat Anca Ionita, redactor-sef Time Out Bucuresti. Partenerii Mediafax si ai Time Out Bucuresti in acest proiect sunt Orange, Elicom si Mediasat.

Din 2003, Mediafax este producator si furnizor de continut multimedia pentru operatorii de telefonie mobila din Romania. Prin Mediafax Mobile Services, milioane de posesori de telefoane mobile au acces la stiri, la jocuri pentru telefonul mobil, video on demand (filme, seriale, emisiuni TV, videoclipuri), audio (muzica, ringtonuri).

In 2007, Mediafax Mobile Services a creat primele jocuri cu vedete romanesti pentru telefoanele mobile: Nicoleta Luciu Poker, Roxana Ciuhulescu Sexy Bricks si Diana Dumitrescu Xcuts. In 2008, divizia din cadrul Mediafax a lansat primul joc pentru telefoanele mobile bazat pe un film romanesc, Supravietuitorul.

Time Out Bucuresti a aparut pentru prima data in martie 2006 si este un ghid complet de timp liber. Time Out Bucuresti este revista despre viata Bucurestiului, care ofera, pe langa informatia relevanta, articole si recomandari despre filme, concerte, spectacole de teatru, restaurante, cluburi, evenimente. Time Out Bucuresti este o revista de entertainment si arta, adresata atat "young professionals", cat si "decision makers". Revista cu caracter saptamanal este editata de Ancor Publishing.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar