transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 23-09-2009

Mediafax Foto - distribuitor al imaginilor New York Times in Romania

Mediafax Foto - distribuitor al imaginilor New York Times in Romania Mediafax Foto, liderul pietei românesti de fotografie de presa, a devenit distribuitor al imaginilor New York Times în România, pentru ziare, reviste, new media, edituri si agentii de publicitate.

Totodata, prin acest acord, Mediafax Foto va distribui imagini din colectiile Fairfax si Women’s Wear Daily. Prima cuprinde cele mai bune fotografii de presa si de stock de la principalele publicatii din Australia: The Sydney Morning Herald, The Sun-Herald, The Sunday Age si The Australian Financial Review. Cea de-a doua este o colectie axata pe lumea modei, a celebritatilor si divertismentului.

Ca distribuitor al New York Times Syndicate Photos, ce înglobeaza imaginile New York Times, Fairfax si Women’s Wear Daily, Mediafax Foto ofera acces la peste 40 de fotografii noi în fiecare zi din aceasta sursa, precum si la o arhiva de circa 45.000 de imagini.

Editorii foto din presa si reprezentantii editurilor si ai agentiilor de publicitate vor gasi pe www.mediafaxfoto.ro fotografii aparute în paginile cotidianului The New York Times în decursul a mai bine de o suta de ani, de la interpretari în imagini ale unor evenimente cu impact global pâna la fotografii din lumea stiintei si artei, a afacerilor si a tehnologiei.

"Parteneriatul cu New York Times îmbogateste portofoliul de imagini pe care Mediafax Foto îl pune la dispozitia clientilor sai, oferind fotografii la standarde înalte de calitate nu numai presei, ci si segmentului comercial", spune Ovidiu Popa, Unit Manager Mediafax Foto.

Noul acord de distributie se alatura parteneriatelor încheiate de Mediafax Foto, începând din 2003, cu serviciul fotografic AFP, European Pressphoto Agency, Reuters, vario images si The Associated Press.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar