transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 10-11-2009

Mediafax Foto distribuie in Romania fotografiile age fotostock

Mediafax Foto distribuie in Romania fotografiile age fotostock Mediafax Foto, liderul pietei românesti de fotografie de presa, a devenit distribuitor în România al colectiilor de fotografie ale agentiei age fotostock, atât pentru segmentul editorial, cât si pentru cel comercial.

În urma acestui parteneriat, Mediafax Foto va distribui doua colectii de imagini: age fotostock, care cuprinde fotografii de tip rights managed (fotografii pentru care exista o licenta specifica pentru anumite întrebuintari si care se platesc la fiecare utilizare), si pixtal, care contine fotografii royalty free (fotografii pentru care, în schimbul unei singure plati, se obtine o licenta de utilizare pe timp nelimitat si pentru întrebuintari multiple).

"Colaborarea cu age fotostock ne permite sa punem la dispozitia ziarelor, a revistelor, a editurilor, a agentiilor de publicitate si a companiilor un numar mare de imagini de o calitate foarte buna, provenind de la o agentie specializata în fotografia de stock si renumita pentru colectiile sale", spune Ovidiu Popa, Unit Manager Mediafax Foto.

Noul parteneriat face ca portofoliul Mediafax Foto de fotografie de stock sa se îmbogateasca pâna la un total de aproximativ 1 milion de imagini, dintre care 600.000 de imagini reprezinta colectia age fotostock, iar aproximativ 80.000 – colectia pixtal.

Teresa Alonso, International Sales Manager la age fotostock, declara: "Suntem bucurosi sa includem Mediafax Foto în reteaua noastra internationala de distributie, aceasta noua relatie de business prezentând avantaje importante pentru ambele companii. Credem ca brandurile age fotostock vor fi de mare interes pe aceasta piata cu un potential ridicat".

În prezent, utilizatorii www.mediafaxfoto.ro gasesc în sectiunea Stock a site-ului fotografii realizate de fotoreporterii si colaboratorii Mediafax Foto, alaturi de imagini vario images, age fotostock si Photoshot, pe care Mediafax Foto le distribuie în România.


Acordul cu age fotostock este cel de-al doilea parteneriat încheiat anul acesta de Mediafax Foto cu un prestigios furnizor extern de fotografie, dupa cel cu The New York Times. Ambele se alatura colaborarilor existente deja între Mediafax Foto, pe de o parte, si AFP, European Pressphoto Agency (epa), Reuters, vario images si The Associated Press, pe de alta parte.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar