transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 20-08-2009

Mediafax integreaza site-ul de monitorizare de presa in platforma Mediafax.biz

Mediafax integreaza site-ul de monitorizare de presa in platforma Mediafax.biz Mediafax, cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din România, integreaza site-ul de monitorizare de presa în platforma de servicii business-to-business Mediafax.biz si ofera utilizatorilor sai noi functionalitati si un nou layout.

Începând de pe 19 august, site-ul Mediafax Monitorizare poate fi accesat la adresa www.monitorizare.mediafax.biz, în loc de www.mediafaxdb.ro.

Clientii au, totodata, la dispozitie noi functionalitati care înlesnesc utilizarea serviciului de monitorizare de presa. Astfel, acestia pot naviga între tipurile de rapoarte de monitorizare la care sunt abonati (raport presa centrala, TV, radio, presa locala sau web) printr-un simplu click, îsi pot salva la fel de usor raportul de presa scrisa în format pdf si gasesc în acesta si rezumatele articolelor, nu doar scanurile lor.

Versiunea în limba engleza a site-ului si layoutul restilizat sunt celelalte noutati aduse de www.monitorizare.mediafax.biz.

"Modificarile pe care clientii nostri le vor observa începând de miercuri au rolul de a face site-ul mai usor de folosit si mai apropiat de cerintele utilizatorilor. Noua versiune este astfel gândita încât sa le permita utilizatorilor sa vizualizeze mai rapid rapoartele de monitorizare la prima ora a diminetii si sa le foloseasca ulterior ca instrumente eficiente de PR", spune Bogdan Ceausescu, Unit Manager Mediafax Monitorizare.

Mediafax Monitorizare furnizeaza rapoarte zilnice de monitorizare de presa scrisa (cotidiane, saptamânale, lunare), radio-tv si web, precum si analize media cantitative si calitative cu frecventa lunara, trimestriala sau anuala.
Serviciul reprezinta pentru clientii sai un motor de cautare într-o baza de peste 300 publicatii centrale si locale, 12 posturi TV, 9 statii radio si 800 de site-uri românesti.

În acest moment, platforma Mediafax.biz reuneste patru tipuri de produse si servicii busines-to-business ale Mediafax: stiri pentru clientii mass-media, informatii economice în timp real pentru companii, distributie de comunicate de presa si monitorizare de presa.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar