transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-09-2008

Mediafax va lansa anuarul Constructii & Imobiliare 2008 la Romania Construct & Real Estate Forum

Mediafax va lansa anuarul Constructii & Imobiliare 2008 la Romania Construct & Real Estate Forum

Mediafax, cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania, va lansa a treia editie a anuarului Constructii & Imobiliare, la conferinta Romania Construct & Real Estate Forum 2008, organizata pe 30 septembrie, la Hotel Hilton.

Mediafax Annual Report - Constructii & Imobiliare 2008 reprezinta o analiza cuprinzatoare a evolutiei pietei de constructii si imobiliare in ultimul an, structurata pe zece capitole: Proiectare, Antreprenori, Materiale de constructii, Constructii civile & industriale, Auto & Utilaje, Instalatii, Finisaje & Amenajari & Mobila, Imobiliare, Asigurari, Marketing.

Argumentate cu statistici, date financiare, exemple si opinii avizate ale jucatorilor de pe piata, articolele de analiza subliniaza principalele fenomene si tendinte din domeniu: deficitul de forta de munca, orientarea firmelor de constructii catre zona dezvoltarilor imobiliare, cresterea pietei de proiectare, cresterea peste estimari a leasingului imobiliar, marirea volumului lucrarilor de constructii, pericolul de suprasaturare a pietei de retail si altele.

De asemenea, articolele contin prognoze pentru anul 2008, precum majorarea pietei constructiilor cu cel putin 20% fata de 2007 (cand a fost depasit nivelul de zece miliarde de euro) si dublarea numarului de spatii de logistica si depozitare in acest an, in urma deschiderii unui numar tot mai mare de centre comerciale.

Anuarul, care numara aproape 300 de pagini, include si o cronologie a evenimentelor majore de pe piata de constructii si imobiliare din perioada iunie 2007 - august 2008, precum si un index al companiilor din acest sector.

"Mediafax Annual Report - Constructii & Imobiliare 2008 examineaza unul dintre cele mai dinamice sectoare din economia romanesca, domeniu care a cunoscut un boom in ultima perioada si are perspective reale de crestere in viitor, dar care se confrunta cu o serie de probleme, legate de forta de munca, scumpirea materialelor si a utilitatilor sau care tin de reglementari", spune redactorul-sef al anuarului, Ioan Dornescu.

Mediafax Annual Report - Constructii & Imobiliare 2008 este editat in 10.000 de exemplare si este distribuit gratuit companiilor care activeaza in domeniu, precum si firmelor a caror activitate este conexa industriei constructiilor.

De asemenea, Mediafax Annual Report - Constructii & Imobiliare 2008 va fi oferit participantilor la conferinta Romania Construct & Real Estate Forum 2008.

Evenimentul va reuni reprezentanti ai autoritatilor si ai asociatiilor din domeniu, directori ai companiilor de constructii, investitori pe piata imobiliara, furnizori de materiale de constructii si tehnologii, comercianti de materiale de constructii, reprezentanti ai birourilor de arhitectura, ai institutiilor financiare care opereaza pe piata imobiliara de afaceri si ai companiilor de consultanta legala. Romania Construct & Real Estate Forum, o conferinta nationala aflata la a treia editie, face parte din seria de evenimente de business Mediafax Talks, pe care cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania le organizeaza incepand din 2006.

Mediafax Annual Report - Constructii & Imobiliare este o publicatie anuala de specialitate, editata de Mediafax, care analizeaza evolutia de la an la an a pietei de constructii si real estate din Romania.

 

Anuarul include analize, studii, previziuni si o retrospectiva a evenimentelor din ultimul an, fiind gandit ca un instrument de lucru util pentru constructori, investitorii de pe piata imobiliara, furnizorii de materiale de constructii, birourile de arhitectura, specialistii in comunicare si institutiile financiare care opereaza pe aceasta piata.

Mediafax este cel mai mare furnizor de informatie generala si de afaceri din Romania, lider pe aceasta piata de peste 16 ani. infiintata in 1991, compania Mediafax face parte din cel mai mare trust media din Romania, MediaPro, si are peste 2.000 de clienti din mass-media, sectorul public si cel de afaceri.

Printre produsele si serviciile Mediafax se numara: fluxuri zilnice de stiri si fotografie de presa, inregistrari audio cu declararatii si interviuri in exclusivitate, servicii de monitorizare de presa, buletine informative specializate pe domenii economice, anuare de specialitate, continut multimedia pentru telefonia mobila. Din 2007, Mediafax se adreseaza si consumatorilor finali, prin www.mediafax.ro. In 2008, Mediafax a devenit prima agentie de presa din Romania care si-a exportat modelul de business, odata cu lansarea agentiei Mediafax in Cehia.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar