transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar -- lei lei

 
A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

avocat Timisoara avocati

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Veggy.ro - vegan blog

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
gazduit de www.simpliq.ro


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-10-2008

Meet the Press - o noua emisiune live la The Money Channel

Meet the Press - o noua emisiune live la The Money Channel The Money Channel aduce "la intalnirea cu publicul" jurnalisti din intreaga piata, intr-o emisiune care analizeaza cele mai importante evenimente de business ale saptamanii si previzioneaza evenimentele saptamanii urmatoare. "Meet the press" inchide o saptamana de business si o deschide pe urmatoarea. Cei mai cunoscuti "driveri" ai The Money Channel, Dan Apostol, Radu Soviani si Dan Suciu, vor lansa pe rand provocarea pentru colegii lor din presa pentru a comenta cele mai importante evenimente ale saptamanii care s-a incheiat.

"Este un demers pe care il lansam impreuna cu colegii de divizie de la Business Standard si Money Express, dar si de la Cotidianul. Retrospectiva ultimelor sapte zile si previziunile pentru urmatoarele sapte ies pe piata duminica seara cand oamenii din target-ul nostru lasa in urma un weekend de relaxare si reintra in starea activa, de business, de munca. Pe de alta parte criza din ultima perioada a afectat interesul intregii societati si sunt convins ca o asemenea emisiune va fi mai eficienta decat toate talk-show-urile politice de pe piata. Va fi un format de succes si un demers util. Pe masura ce proiectul se va dezvolta avem de gand sa transmitem emisiunea chiar din redactiile principalelor ziare care vor raspunde provocarii The Money Cahnnel, doar se numeste Meet the Press. Asa ca incepand din aceasta toamna singurul canal de business din Romania ajunge in fiecare duminica la intalnirea cu presa pentru ca lumea sa inteleaga mai bine ce ni se intampla si ce ne asteapta", declara Lucian Sarb, director editorial The Money Channel.


Prima editie, ce va avea loc duminica, 19 octombrie, ora 19:00 va pune in discutie efectele crizei economice si posibile solutii care se intrevad din actiunile statelor lumii, precum si ultima dezbatere dinaintea alegerilor americane. Vor fi comentate solutiile economice propuse de cei doi candidati la presedintia Statelor Unite. De aceasta data vor veni la "intalnire" jurnalisti din Divizia Business Media Realitatea-Catavencu si de la Cotidianul: Daniel Apostol, Dan Suciu si Radu Soviani, realizatori The Money Channel, Micea Marin, editor stiri Business Standard, Ionut Ancutescu, redactor sef adjunct Money Express si Adrian Ursu, redactor sef Cotidianul.

Emisiunea "Meet the Press" va avea loc in fiecare duminica, intre orele 19:00 si 21:00 si va fi moderata, prin rotatie de Daniel Apostol, Radu Soviani si Dan Suciu. The Money Channel este prima televiziune de business din Romania. Postul ofera informatii din toate domeniile economice, alaturi de o analiza in tip real a mediului de afaceri romanesc si international. The Money Channel este parte a Diviziei Business Media din cadrul grupului Realitatea - Catavencu, alaturi de publicatiile Business Standard si Money Express..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar